Beautyforbudget.nl een webshop die je ‘moet’ kennen!

Ik hou van webshoppen en ik doe het ontzettend vaak. Niet erg goed voor mijn bankrekening maar wel heel leuk om te doen. Omdat ik veel op het internet doorbreng kom ik vaak de leukste webwinkels tegen en die wil ik dan graag met mijn bezoekers delen. Beautyforbudget.nl is ook een shop die je gewoon ‘moet’ zien. Het leuke is dat de dame, Manon, de eigenaresse van deze shop ook een bezoeker is van mijn blog. Haar webshop is leuk voor zowel beauty als fashion addicts…

In haar webshop verkoopt ze veel verschillende dingetjes en allemaal voor hele fijne prijzen. Zo kun je er mooie make-up palettes kopen, waaronder de bekende 28 Neutral palette. Ben je gek van nailart, ook dit vind je in het assortiment. Ben je niet zo van de beauty dan kun je ook gerust een kijkje nemen want Manon verkoopt ook hele leuke sieraden voor betaalbare prijzen. Ook heeft ze leuke sieraden in de webshop staan die ze zelf maakt en deze zijn uniek omdat er maar één van gemaakt wordt.

Wanneer je een bestelling plaatst kun je betalen op twee manieren namelijk met Ideal en ook met PayPal. Ook kun je eventueel je bestelling afhalen en daar betalen. Je betaald €2,50 aan verzendkosten en dit is binnen Nederland. Je kunt je bestelling binnen 2-4 dagen thuis verwachten.

Ik ben in ieder geval enthousiast en ga zeker (wanneer mijn portemonnee het weer toelaat) een bestelling plaatsen. Neem ook eens een kijkje op Beautyforbudget.nl.

 

Dit vind je vast ook leuk...

12 Comments on Beautyforbudget.nl een webshop die je ‘moet’ kennen!

 1. janne
  23 mei 2011 at 15:24 (9 jaar ago)

  Ik heb even een kijkje genomen, echt suuper leuk!

  Beantwoorden
 2. Linsey unebeauty
  23 mei 2011 at 15:39 (9 jaar ago)

  hmm als ik op de link klik krijg, ik een website waarop je een webshop kunt beginnen..

  Beantwoorden
 3. Merel
  23 mei 2011 at 18:53 (9 jaar ago)

  :o wat een leuke site!
  Ze hebben de 2 sieraden die ik echt heel graag al wil!
  En die palettes zijn wel goedkoop, zouden ze dan net zo goed zijn als die andere? als dat zo is ga ik sowieso een van bestellen… ooit, want ik ben nu een beetje blut :’)

  Beantwoorden
 4. Joyce
  23 mei 2011 at 21:50 (9 jaar ago)

  Leuke webshop! (: Klein maar fijn!

  Beantwoorden
 5. Mirjam
  23 mei 2011 at 22:28 (9 jaar ago)

  Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 6. sanne
  24 mei 2011 at 12:46 (9 jaar ago)

  Ik kende ‘m al, een hele fijne webshop!

  Beantwoorden
 7. Myrthe
  24 mei 2011 at 17:45 (9 jaar ago)

  Superleuke webshop! Maar als ik op de link klik kom ik op een site van gratis webshop beginnen? xx

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *