Ooglook gemaakt met Sleek Original Palette!

Vorige week kon je al mijn review lezen over de Sleek Original Palette. In dit artikel kon je al lezen dat ik erg tevreden ben met het palette. Er zit veel pigment in en je kunt er heel veel verschillende looks mee maken. Zoals ik aangaf in mijn artikel zou ik ook nog een ooglook ermee maken en ik heb er eentje gemaakt met de groene en bruine tinten uit het palette. Lees snel verder om meer foto’s te zien…

Ik gebruike groene en bruine tinten uit het palette en voor mijn binnenste ooghoeken gebruikte ik de gouden kleur. Dit zorgt voor een mooie open blik. Op mijn bewegende lid heb ik een groene kleur gebruikt en in mijn crease gebruikte ik een donkerbruine kleur. Deze kleuren heb ik met een blendingkwast in elkaar over laten lopen zodat het een mooi geheel wordt. Ook onder mijn ogen gebruikte ik dezelfde kleuren en heb bewust geen lijntje onder mijn ogen gezet met bijvoorbeeld een kohl potlood. Zo blijft de look ook een beetje zacht. Wil je het iets heftiger voor bijvoorbeeld een avondje stappen dan zou je wel een zwart lijntje in je waterlijn kunnen aanbrengen. Het is een ooglook die prima voor overdag kan en ik zou dit dan ook gerust doen.

Als je mijn fullface foto ziet dan zie je ook wel dat het een vrij rustige look is. Op mijn gezicht draag ik MAC Studio Sculpt foundation en ook heb ik wat Catrice bronzer op die net wat meer kleur geeft aan mijn gezicht. Ik vind het een geslaagde look, jij ook?