Ik wil een nieuw kapsel!

Als je mijn laatste paar filmpjes heb gekeken dan zie je wel dat mijn haar niet echt lekker zit. Eigenlijk ziet het er gewoon niet uit. Het is nu op een lengte gekomen dat het los er niet uitziet en daarom doe ik het al snel in een staartje, maar dit is zo saai. Laatst had ik al een artikel over mooie lange lokken en toen vertelde ik dat ik daar af en toe echt van droom. Maar ik denk dat dit gewoon een droom blijft. Ik ben namelijk niet echt het type ‘ik laat mijn haar groeien’. Daar ben ik veel te ongeduldig voor en misschien staat het me ook gewoon niet zo mooi, daarom is het tijd voor een totaal nieuw kapsel…

Ik heb al wat foto’s opgezocht ter inspiratie en dit is een beetje wat ik wil qua haarmodel. De vorige keer heb ik het ook al in een soort van bob laten knippen, maar dit keer wil ik het net een beetje pittiger. Gewoon net iets aparter en ‘edgier’. Het liefst zou ik echt voor heel kort gaan, maar ik ben hier misschien net iets te onzeker voor maar aan de andere kant haar groeit ook weer aan. Ik vind vooral het kapsel op de foto links onderin erg tof!Misschien wanneer je dit artikel leest heb ik al een afspraak bij de kapper gemaakt, want ik heb echt zin in een nieuw trendy hairdo. Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jij een leuk kapsel voor mij vindt, laat het me maar even weten!

 

Dit vind je vast ook leuk...

39 Comments on Ik wil een nieuw kapsel!

 1. laar101
  11 april 2011 at 09:21 (9 jaar ago)

  Ik ben echt benieuwd hoe het je staat! Ik zou nooit durven opeens zo kort, maar ik snap wel dat je toe bent aan iets nieuws.

  Beantwoorden
 2. Leontine
  11 april 2011 at 09:44 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik ben ook van verandering. Heb ik het kort, wil ik het lang. Is het halverwege, besluit ik toch maar om het weer kort te laten knippen. Heb ik het licht geverfd, wil ik weer donker, heb ik het donker, wil ik het rood…
  Mijn haar groeit gelukkig supersnel en dat is erg fijn. Ik vind het gewoon leuk om te verieren en een korte bob staat altijd heel pittig, vind ik.
  Succes, en ik ben benieuwd met welk kapsel je terugkomt! Plaats je dan wel een foto?

  Beantwoorden
 3. Lieke
  11 april 2011 at 09:53 (9 jaar ago)

  Ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 4. Desirée
  11 april 2011 at 09:55 (9 jaar ago)

  Ik vind het erg leuke kapsels. Je hebt ze niet voor niks uitgekozen: gewoon doen! En mocht het helaas niet super uitpakken, dan groeit het vanzelf wel weer ^_^

  Beantwoorden
 5. Kelly
  11 april 2011 at 10:04 (9 jaar ago)

  Vind het heel leuk!
  Ik zou het ook doen. het is zomer dus je haar groeit lekker snel als je t niet leuk vind!

  Ikzelf kan dit niet doen. Heb slagen in mijn haar, dus dat gaat dan alle kanten op staan. Tenzij ik stijltang gebruik, maar als het dan 1x regent ziet het er al niet meer uit! haha!

  Beantwoorden
 6. Diana
  11 april 2011 at 10:10 (9 jaar ago)

  ik heb DE tip voor je! Ik heb zelf kapsel 1/2…..maar als ik het lang wil dan heb ik clip-on haarmatjes. Heel handig!!! En ook als je een kluns bent (zoals ik) kan je ze in zetten. Tis echt mensenhaar en je onderscheidt het niet van je eigen haar (als je het goed laat kleuren dan…). Maar als je besluit kort te knippen willen wij wel een foto zien :)! Succes meis

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   11 april 2011 at 10:21 (9 jaar ago)

   Ik heb ook heel vaak naar die clip-on haarmatjes gezocht alleen kan nooit echt hele mooie vinden. En natuurlijk laat ik een foto zien :)

   Beantwoorden
   • Diana
    11 april 2011 at 13:09 (9 jaar ago)

    ik heb supermooie. ben zeer tevreden! als je adres wil dan laat maar weten. goeie service ook voor een leuke prijs!

    Beantwoorden
 7. celeste
  11 april 2011 at 10:19 (9 jaar ago)

  Ik denk dat een pony jou heel erg goed gaat staan :) Ik vind rechts ook erg mooi onder aan

  Beantwoorden
 8. Nannie
  11 april 2011 at 10:56 (9 jaar ago)

  Naar welke kapsalon ga je?

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   11 april 2011 at 11:15 (9 jaar ago)

   Ik heb nog geen afspraak gemaakt maar er komt waarschijnlijk een kapper bij mij thuis ;)

   Beantwoorden
 9. Jacky
  11 april 2011 at 11:02 (9 jaar ago)

  Super leuk! Maar bedenk dat je voor de coupe rechtsonder heel veel en/of heel sik haar moet hebben of dat je heel moet föhnen om het in model te krijgen.linjs onder vond ik erg gaaf, ik zou voor die gaan :) de bovenste zijn alweer een beetje saaier

  Beantwoorden
 10. Milady
  11 april 2011 at 11:22 (9 jaar ago)

  Ik snap je situatie helemaal, ik ben zelf ook te schijterig om m’n haar af te knippen ofzo, maar ik wil wel altijd iets anders :P haha.

  Ik vind de kapsels die je hebt uitgekozen wel erg tof, ben benieuwd wat je kapper ervan gaat maken! :D

  Beantwoorden
 11. Madelief
  11 april 2011 at 11:31 (9 jaar ago)

  Ik denk echt dat je het heel goed zal staan! Gewoon proberen, als het niet leuk is groeit het zo weer aan!

  Beantwoorden
 12. Madelon
  11 april 2011 at 11:43 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik heb zelf een combi van de twee bovenste kapsels. Ik denk dat je ze allemaal heel goed kan hebben :)

  Beantwoorden
 13. tamara
  11 april 2011 at 11:50 (9 jaar ago)

  gewoon doen.
  jij hebt typisch zo’n gezicht waar volgens mij alles bij staat,
  en als het echt niet staat, is het zo weer aangegroeid!!
  succes meid!

  Beantwoorden
 14. Laura
  11 april 2011 at 12:01 (9 jaar ago)

  Ik vind dat kapsel links onder echt heel gaaf! Mijn haar groeit eigenlijk nooit verder dan m’n schouders. Nu heb ik die lengte ook, maar het valt niet meer mooi. Ik zit er nu ook aan te denken om dat kapsel te nemen .. Lastig dit!

  Beantwoorden
 15. Bertine
  11 april 2011 at 12:10 (9 jaar ago)

  Rechts bovenin! Maar dat komt omdat ik niet zo van een warrige haardos ben.

  Beantwoorden
 16. iris
  11 april 2011 at 12:56 (9 jaar ago)

  ik vind het kapsel rechtsonder heel mooi, zal jou ook wel leuk staan denk ik!
  je kan ook kapsels proberen op taaz.com, vind ik altijd leuk om te doen haha!

  Beantwoorden
 17. claudia
  11 april 2011 at 13:41 (9 jaar ago)

  Ik vind het mooie kapsels. je kan het zeker hebben.
  Maar ik vind die van linksonder net wat anders, net wat meer lef voor nodig denk ik .
  Maar die is wel cool. :)

  Beantwoorden
 18. Lisa
  11 april 2011 at 13:43 (9 jaar ago)

  Ziet er wel leuk uit! :) Ben alvast benieuwd hoe het eruit zal zien :D

  Beantwoorden
 19. Fleur♥
  11 april 2011 at 15:40 (9 jaar ago)

  Leuk, ben benieuwd wat het wordt. Ik vind die rechtsboven erg mooi!

  Beantwoorden
 20. Lotte
  11 april 2011 at 15:46 (9 jaar ago)

  Eigenlijk vind ik alle kapsels die je uitkoos wel mooi !
  . goede keuze (;
  Zelf zou het mij niet zo staan,
  maar ben benieuwd!
  Plaats zeker een foto!
  x

  Beantwoorden
 21. Annelies
  11 april 2011 at 16:40 (9 jaar ago)

  ze zijn allemaal wel leuk!

  Beantwoorden
 22. fre
  11 april 2011 at 16:54 (9 jaar ago)

  Wel stoer hoor!
  ben benieuwd hoe je staat!

  Beantwoorden
 23. Marieke
  11 april 2011 at 17:44 (9 jaar ago)

  Go edgy!! Ik kan het je uit ervaring heel erg aanraden. Ik heb nu al twee maand een pixie cut en ik vind het geweldig. Je gezicht komt er mooier in uit, je kan het op meerdere manier stylen (stoer of schattig, past bij je look) en je haar ziet er altijd verzorgt uit zonder te veel moeite. Ik vind het zelfs makkelijker dan mijn langere haar .
  Die coupe linksonderin vind ik ook echt heel mooi. Ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
 24. sarah
  11 april 2011 at 18:19 (9 jaar ago)

  Ik ben benieuwd! :)

  Beantwoorden
 25. Mirjam
  11 april 2011 at 18:23 (9 jaar ago)

  Het bovenste of onderste kapsel vind ik wel wat voor jou! ;)

  Beantwoorden
 26. Marjolein
  11 april 2011 at 18:38 (9 jaar ago)

  Ik denk dat het Rihanna kapsel je erg goed staat :D

  Beantwoorden
 27. jantine
  11 april 2011 at 18:47 (9 jaar ago)

  Ik denk dat je deze kapsels zeker erg goed zullen staan, vooral die van Rihanna en van Hayden!

  Beantwoorden
 28. Kiki
  11 april 2011 at 23:06 (9 jaar ago)

  ik krijg t kapsel van hayden.

  Beantwoorden
 29. marleen
  13 april 2011 at 09:32 (9 jaar ago)

  ik switch ook al mijn hele leven tussen lang/kort, heb nu alweer een tijdje lang haar (laat het sinds 3 jaar groeien, kijken hoe dat staat), maar ik wil denk weer terug naar wat korter. ik had in groep 8 echt heel kort haar, met een lok en dan soort van stekels echt super lelijk :P haha… dit vind ik ook echt hele mooie kapsels, maar echt heel kort vind ik ook gaaf, ik denk dat het me ook wel zal staan (heb gewoon een kort haar gezicht) maar toch is het te eng om te doen. :P misschien dat ik ook eerst zo’n bob neem en heeeel misschien later echt heel kort ga

  Beantwoorden
 30. sanne
  14 april 2011 at 19:34 (9 jaar ago)

  ze zijn allemaal erg leuk! ik vind de rechtsonderin toch het leukste!

  Beantwoorden
 31. Carolien
  16 april 2011 at 18:52 (9 jaar ago)

  Ben heel erg benieuwd
  Volgens mij staat zo’n blesje wel leuk bij jou en een boblijn.
  Precies zo als op de foto’s

  Beantwoorden
 32. Marie de Jonge
  11 september 2019 at 11:25 (5 maanden ago)

  Ik ben zelf ook toe aan een nieuw kapsel, maar vind het lastig om te bepalen wat ik leuk vind. Misschien moet ik het maar eens gaan vragen aan mijn kapper. In de tussentijd zal ik blijven zoeken naar voorbeelden!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *