L’Oréal Nude Magique Blur Cream

Bijna iedereen droomt wel van een flawless huid, toch? Ik in ieder geval wel en de laatste tijd is mijn huid erg onrustig. Zo heb ik meer last van pukkeltjes, al lijkt dit alweer wat meer onder controle te zijn, en heb ik de afgelopen jaren meer zichtbare poriën gekregen. Vooral dat laatste is lastig aan te pakken en mijn huid lijkt hierdoor wat minder egaal. Gelukkig had ik de kans om de afgelopen tijd een nieuw product van L’Oreal te testen, namelijk: ‘Nude Magique Blur Cream’. Een cream die o.a. zorgt voor het verminderen van poriën, ik ben benieuwd!

lorealnude

Na de trend van de stralende nude look én de super geperfectioneerde nude look, heeft L’Oréal Paris nu het allerbeste wapen ontwikkeld om vijand nummer één van een perfect huidbeeld te bestrijden: ‘poriën’.

Blur Cream, de nieuwe generatie hybride producten tussen make-up en skincare in, is het best bewaarde geheim van visagisten om grove poriën te vervagen!

De eigenschappen:

 • Lichtgewicht textuur dat alle imperfecties vervaagd.
 • Een perfect huidoppervlak met nagenoeg onzichtbare poriën.
 • Zachte en transparante finish.

Na al deze info kan ik mij voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden…

loreal2

De L’Oreal Nude Magique Blur Cream zit in een mooie paarse tube en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, namelijk: Light To Medium Skin & Medium To Dark Skin. Ik ontving de meeste lichte variant en dat past uiteraard ook het beste bij mijn eigen teint. In de tube zit 30 ml.

loreal3

Naast dat de verpakking er prima uitziet, is een tube wat mij betreft ook erg prettig in gebruik. Vooral omdat het heel hygiënisch is en het ‘tuitje’ zorgt ervoor dat je het product goed kunt doseren, je hebt dan ook maar een klein druppeltje nodig.

loreal4

loreal7

In het product zitten behoorlijk wat siliconen en dat voel je, daar moet je van houden. Persoonlijk heb ik daar niet zoveel moeite mee en mijn huid reageert hier altijd goed op. De cream is redelijk dik, voelt heel zacht aan en smeert lekker uit. Mijn huid voelt na het aanbrengen super(!) zacht. De Nude Magique Blur Cream is te gebruiken met of zonder foundation en ik gebruik dit product het liefste in combinatie met een BB Cream, vooral omdat mijn huid wel wat extra dekking kan gebruiken. De Blur Cream is totaal niet dekkend en het enige wat dit product doet is het opvullen van je poriën en fijne lijntjes. En dat doet de Blur Cream best oké, zie hieronder…

voorna

 Links zonder & rechts met de Nude Magique Blur Cream

blur

Het verschil is zoals je kunt zien vrij goed zichtbaar en ik heb hierboven ook nog even de foto geplaatst met de Blur Cream op, zodat jullie kunnen zien dat het stukje huid afkomstig is van een scherpe foto en er is dus geen Photoshop aan te pas gekomen. Ik zie dus wel verschil, verwacht alleen niet dat je poriën compleet onzichtbaar worden. Toch ben ik best blij met het product en ik gebruik het bijna iedere dag voordat ik mijn foundation aanbreng. Want naast dat mijn poriën minder zichtbaar worden werkt het product ook uitstekend als primer!

Al met al ben ik dus aangenaam verrast door het product. Mijn poriën zijn echt niet helemaal verdwenen maar mijn huid lijkt wel iets egaler. De L’Oréal Nude Magique Blur Cream is te koop voor €14,99 en is verkrijgbaar bij de drogist.

11 Comments on L’Oréal Nude Magique Blur Cream

 1. Jaimy en Laura
  29 april 2014 at 14:49 (6 jaar ago)

  Ik was hier heel benieuwd naar, dankje voor de review! Hij ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 2. Amelie
  29 april 2014 at 15:09 (6 jaar ago)

  Fijne review! Jammer fat hij geen dekking geeft, als primer lijkt deze me fijn!

  Beantwoorden
 3. Laura
  29 april 2014 at 15:12 (6 jaar ago)

  Klinkt als een fijne primer dan! Ik ben nog naar een fijne op zoek, dus misschien ga ik deze maar eens proberen! :)

  Beantwoorden
 4. Axelle
  29 april 2014 at 16:43 (6 jaar ago)

  klinkt heel erg fijn, en ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 5. Kayleigh
  29 april 2014 at 20:20 (6 jaar ago)

  Het resultaat vind ik echt top! Je poriën zijn echt minder duidelijk :-)

  Beantwoorden
 6. Ines
  30 april 2014 at 07:21 (6 jaar ago)

  Ziet er een goed product uit!

  Beantwoorden
 7. shannon
  30 april 2014 at 10:45 (6 jaar ago)

  Ik heb er ook een uitgetest en hij beviel erg goed. Je huid word er echt heel zacht van! Ik twijffel alleen of ik hem zal kopen of niet…
  Liefs,

  Beantwoorden
 8. Julia
  30 april 2014 at 13:48 (6 jaar ago)

  Ik heb hiervan een tester gehad in een tijdschrift en ik vond het echt heel vies aanvoelen op mijn gezicht. Wel zacht maar echt als een soort boter…. En met foundation erover wilde ik mijn gezicht de hele dag met geen vinger aanraken omdat het zo kleverig en vies voelde.
  Absoluut geen aanrader

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *