Golden Rose Flakies nagellak

Al zolang ik gek ben van nagellak wil ik flakies nagellak tussen mijn stash hebben. Eerst wist ik niet zo goed waar het te koop was en toen ik het wel wist kwam het er steeds maar niet van. Maar een week terug bestelde ik dan eindelijk mijn eerste drie flakies nagellak van Golden Rose bij Enchantra. Natuurlijk deed ik de flakies meteen op mijn nagels en ik was meteen verkocht…

Natuurlijk heb ik al wel wat glitternagellak maar flakie nagellak is toch anders, ik vind het sowieso een stuk mooier. Met glitternagellak krijg ik ook altijd snel last van bobbeltjes op mijn nagels maar dit is niet het geval bij flakies. Ik heb drie verschillende kleurtjes uitgezocht, namelijk de kleuren: 01, 02 en 07. De eerste twee lijken eigenlijk best wel heel veel op elkaar. De flakies nagellak van Golden Rose deed ik op mijn nagels met steeds dezelfde basiskleur. Ik koos voor een koraal kleurtje omdat dit lekker zomers is. Wanneer je er een hele donkere basis onder doet, bijvoorbeeld zwart, dan zie je nog meer contrast. Persoonlijk vind ik het juist wel leuk om de flakies met een lichte kleur te combineren zodat het een subtiel effect geeft.

Zo onder elkaar zie je nog best wel veel verschil. Ik moet wel zeggen dat de lakjes heel moeilijk te fotograferen zijn en in het echt ziet het er nog wel wat toffer uit. Wanneer ik de flakies nagellak op heb wil ik continu naar mijn nagels staren, het is zo pretty. De lakjes zijn allemaal vrij dik maar lakken wel erg prettig. Enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat ze een hele sterke geur hebben een beetje benzine achtig. In een potje zit 10 ml en je betaald bij Enchantra nu tijdelijk maar €2,50 voor een potje wat natuurlijk super cheap is, inslaan dus!

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on Golden Rose Flakies nagellak

 1. Leontine
  13 april 2011 at 15:59 (9 jaar ago)

  Wat mooi! Ik had al gelezen dat ze wel veel op elkaar lijken, maar kleine subtiele verschillen hebben.

  Beantwoorden
 2. sanne
  13 april 2011 at 16:30 (9 jaar ago)

  Nice,
  Ik heb ze ook, heb ze alleen nog niet zovaak gebruikt :)

  Beantwoorden
 3. Suzanne
  13 april 2011 at 16:35 (9 jaar ago)

  zijn ze al weer niet terug naar de oude prijs? maar ja, jammer dat je op een kleurtje niet veel verschil ziet!

  Beantwoorden
 4. fre
  13 april 2011 at 17:24 (9 jaar ago)

  looking good :D

  Beantwoorden
 5. Mirjam
  13 april 2011 at 18:18 (9 jaar ago)

  Very pretty! <3

  Beantwoorden
 6. sarah
  13 april 2011 at 18:24 (9 jaar ago)

  Soooo pretty! :)

  Beantwoorden
 7. Fleur♥
  13 april 2011 at 20:01 (9 jaar ago)

  Wauw wat mooi!!
  Ik als nagellak ”addict” ga deze zeker inslaan!

  Beantwoorden
 8. Helena
  13 april 2011 at 22:30 (9 jaar ago)

  Oh ik ben echt enorm aan het kwijlen nu! Wil nog steeds super graag zo’n lakje!

  Beantwoorden
 9. Kiki
  14 april 2011 at 10:48 (9 jaar ago)

  Vind ze niet zo. ben niet van de glitternagellak

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *