Review: Hema Fragile Future Look

hema14

Hema heeft nu al een behoorlijke tijd een zeer uitgebreid make-up assortiment. Of je nu zoekt naar een mooie highlighter of een toffe lipstick, bij Hema ben je in ieder geval aan het juiste adres. Voor dit najaar heeft Hema Beauty drie trendy looks samengesteld, namelijk: Dramatic Rock, Vintage Glamour & Fragile Future. Ik ontving een paar producten uit de ‘Fragile Future’ look en vandaag lees je hieronder mijn review…

Fragile Future neemt beauty terug naar de natuur, maar in combinatie met moderne technologieën. De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en bruin is de basis voor deze look. Kies voor zachte aardetinten op je ogen en nagels, maar misleid met felgekleurde futuristische lippen…

hema12hema11

De maand december vraagt om glitters en deze ‘Shimmering face and bodypowder’ voldoet hier zeker aan. De losse glitters zitten in een een prachtig flacon en misstaat zeker niet op bijvoorbeeld een mooie kaptafel. Door in de ballon verstuiver te knijpen kun je de glitters aanbrengen op je huid maar echt ideaal is het niet. Ik breng liever de glittertjes met een kwast aan, zo kan ik net wat preciezer het product aanbrengen.

Het lukte niet echt goed om de glitters op mijn huid te laten zien, op één of andere manier had mijn camera moeite om de glitters vast te leggen. De glittertjes zijn ook erg subtiel en dat vind ik juist mooi, een perfect product wat mij betreft om te gebruiken over je oogschaduw heen of voor op je jukbeenderen. Op de onderste foto draag ik de Shimmering face and bodypowder op mijn jukbeenderen en als je heel goed kijkt zie je inderdaad een subtiel glansje.

Hema Shimmering face and bodypowder €8,-

hema10

Hema heeft ook een heleboel lakjes in het assortiment, o.a. dit lakje in de kleur ‘Salmon’. Deze Long Lasting Nailpolish is een sterke lak die dankzij een krachtige formule minder gevoelig is voor beschadigingen of afbladderen, klinkt goed!

hema3

Ik vind de kleur mooi, het is een subtiele lak die je nagels een mooi verzorgd uiterlijk geeft. Op de foto hierboven draag ik twee dunne laagjes. De lak is makkelijk aan te brengen, de substantie is niet te dun of te dik en het kwastje werkt prettig. Wat ik ook heel fijn vind aan dit lakje is dat deze snel droogt. Met een topcoat, ook van Hema overigens, heeft dit lakje drie dagen chipvrij op mijn nagels gezeten. Ik ben onder de indruk!

Hema Long Lasting Nailpolish €2,50

hema9

Dit multifunctionele product kun je zowel als oogschaduw als eyeliner gebruiken, dat is leuk! Dit is de kleur ‘Taupe’, een lichtbruine kleur die mij eerlijk gezegd meer doet denken aan een caramelkleur. De ‘Cream eyeshadow liner’ zit in een rond potje en het dekseltje gaat makkelijk open en dicht. Dit product van Hema is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Ik vind deze kleur eigenlijk het minst mooi, omdat deze kleur eenmaal aangebracht (zie swatch paar foto’s hieronder) erg in de buurt komt van mijn huidskleur en als liner vind ik deze kleur ook niet helemaal geslaagd. De andere kleuren daarentegen zien er veelbelovend uit…

hema7 hema8

De Cream eyeshadow liner in de kleur ‘Taupe’ is behoorlijk mat van kleur maar bevat toch een heel klein beetje glans. Het product is redelijk zacht en is makkelijk aan te brengen met zowel de vingers als met een kwastje. Ik gebruik dit product graag als basis voor een ooglook. Als oogschaduw of liner vind ik deze kleur, zoals ik hierboven al aangaf, niet zo geslaagd. Eenmaal aangebracht blijft dit product goed zitten op mijn oogleden zonder te creasen, met de houdbaarheid is dus niets mis. Een leuk product, alleen de kleur ‘Taupe’ vind ik niet zo geslaagd, dat neemt niet weg dat ik heel nieuwsgierig ben naar de andere kleuren.

Hema Cream eyeshadow liner €4,50

hema6

Dit is de Easy Shine Lipbalm van Hema in de kleur ”, één van de vier verkrijgbare kleuren. Dit product zorgt voor gekleurde en licht glanzende lippen en voelt aan als een lippenbalsem. De Easy Shine Lipbalm lijkt op een groot potlood en is daardoor heel fijn in gebruik. Door de punt kun je heel makkelijk en snel secuur de lipbalm aanbrengen. Aan de achterkant zit een draaimechanisme en hiermee kun je de stick eruit draaien, een puntenslijper is dus niet nodig.

hema5

De kleur is lichtoranje en bevat subtiele glittertjes, eenmaal aangebracht op de lippen zie je de glitters nauwelijks. De lipbalm heeft een mooie glans en de kleur vind ik redelijk subtiel waardoor ik het product heel geschikt vind voor overdag. Zoals ik hierboven al schreef, dit product werkt heel prettig en ik kan heel snel netjes wat kleur aan mijn lippen geven. De lipbalm voelt ook heel prettig aan op mijn lippen, inderdaad zoals een lippenbalsem. Doordat het product redelijk romig is, heeft de lipbalm niet echt een lange houdbaarheid. Na wat drinken en hapjes eten moet je zeker weer even bijstiften.

Hema Easy shine lipbalm €3,50

hema4

Swatch Cream eyeshadow liner ‘Taupe’ & Easy shine lipbalm ”

hema1

Hierboven nog even een foto van de lipbalm op mijn lippen en als je goed kijkt zie je een subtiel glansje op mijn jukbeen waarvoor ik de ‘Shimmering face and bodypowder’ gebruikte.

Ik vind deze producten uit de ‘Fragile Future Look’ erg leuk, ik ben vooral enthousiast over de ‘Long Lasting Nailpolish’ en de ‘Easy shine lipbalm’. Alle producten zijn vanaf nu verkrijgbaar, zowel in de winkel als online. Welke producten vind jij zo op het eerste gezicht het mooist? 

 

Dit vind je vast ook leuk...

11 Comments on Review: Hema Fragile Future Look

 1. Carien
  27 november 2014 at 09:08 (5 jaar ago)

  Dat nagellakje vind ik erg mooi!

  Beantwoorden
 2. Mariska
  27 november 2014 at 10:43 (5 jaar ago)

  Vind de poeder erg leuk in dat flesje!

  Beantwoorden
 3. Dionne
  27 november 2014 at 12:34 (5 jaar ago)

  Er zitten mooie producten tussen!

  Beantwoorden
 4. Caro
  27 november 2014 at 12:36 (5 jaar ago)

  Mooie producten! Ben vooral benieuwd naar de nagellak en andere kleurtjes! :-)

  Beantwoorden
 5. Jana
  27 november 2014 at 20:52 (5 jaar ago)

  De lipbalm en nagellak zijn ook mijn favorieten!

  Beantwoorden
 6. Bertine
  27 november 2014 at 22:32 (5 jaar ago)

  wat een geweldige kleur nagellak is dat!

  Beantwoorden
 7. Bianca
  27 november 2014 at 23:03 (5 jaar ago)

  Die nagellak is echt onwijs mooi! De Hema gaat steeds beter in de makeup spullen, zie steeds meer leuke producten!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *