The body shop Brush With Fashion ‘oogpalette’

The Body Shop heeft sinds 1 maart een nieuwe make-up collectie in de winkel liggen, namelijk ‘Brush With Fashion’. Deze collectie is tot stand gekomen doordat The Body Shop is gaan samenwerken met het Londen College of Fashion. Het is een unieke samenwerking tussen beauty en fashion. Ik heb een heel mooi oog paletje ‘Limited Collection For Eyes’ ontvangen en deze heb ik voor je gereviewed…

Het paletje die ik heb ontvangen is de ‘Boho Beauty’ en deze bevat draagbare matte tinten in de kleuren beige, abrikoos en twee kleuren bruin. Je hebt ook een ander paletje en deze heet ‘La Moda’ en deze heeft meer shimmer kleurtjes. Aan de buitenkant ziet het doosje er super mooi uit, er staat een illustratie op van een oog en deze is ontworpen door Katarina Voloder, een 21-jarige Duitse Bachelorstudente mode illustratie. Het paletje zelf ziet er ook goed uit, een stevig doosje die makkelijk open gaat. Wat ook erg handig is, is dat er een groot spiegeltje in het doosje zit. Naast de vier oogschaduw kleuren zit er ook nog een heel mooi kwastje in (die best wel fijn werkt) en een mini Eye Definer (kohl potlood) in de kleur ‘Rich Brown’. Een fijn compact paletje dus waar je veel mooie ooglooks mee kan maken.

De oogschaduw zelf werkt erg fijn, het is prima gepigmenteerd en je kunt er mooie naturelle looks mee maken. Zelf heb ik nog niet zoveel matte oogschaduw dus ik vind dit een erg leuke aanvulling op mijn stash. Ik heb de oogschaduw paar keer gedragen en met oogschaduwbasis blijft het de hele dag op z’n plek. Ook ben ik erg blij met het bruine oogpotloodje, dit is een mooie donker bruine kleur en werkt erg prettig doordat die vrij scherp is waardoor je mooie strakke lijntjes kunt trekken. Maar wil je juist een meer smokey effect maken dan kun je het lijntje ook makkelijk vervagen. De kleuren kun je ook goed blenden omdat ze vrij zacht zijn. Wanneer je met je kwastje in de oogschaduw gaat, begint het wel een beetje te kruimelen en dat vind ik wel een nadeel.

Zoals je kunt zien is de pigmentatie erg goed, de lichtste kleur (New Nude) zie je niet zo heel goed maar dit komt omdat ik een erg lichte huid heb. Dit is ook de kleur waar een heel klein beetje shimmer in zit en daarom is die ook erg geschikt als high lighter. De kleurtjes passen erg mooi bij elkaar en van links naar rechts zie je de kleuren: New Nude, Abricot Vintage, Boho Brown en Haute Chocolate. De Eye Define potloodje heeft een mooie bruine kleur en is ook erg goed gepigmenteerd!

Conclusie: Ik vind dit paletje een hele leuke aanvulling voor mijn stash. Je kunt er goed alledaagse looks mee maken en daarom denk ik ook dat veel mensen dit paletje erg leuk vinden. Het werkt prettig, alleen jammer dat die ietwat kruimelig is. Deze week ga je ook nog een ooglook op mijn blog zien gemaakt met dit paletje. Het paletje kost €24,- en is te koop bij The Body Shop. Naast oogpaletjes zitten er ook nog andere leuke producten in deze collectie die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

133 Comments on The body shop Brush With Fashion ‘oogpalette’

 1. Sabine
  28 maart 2011 at 16:19 (11 jaar ago)

  de oogschaduw vind ik persoonlijk niet supermooi maar het is wel heel leuk dat je er een oogpotloodje en een heel mooi kwastje bij krijgt!

  x

 2. Eline
  28 maart 2011 at 16:43 (11 jaar ago)

  Ik vind die oranjeachtige tint mooi!

 3. Sanne
  28 maart 2011 at 16:44 (11 jaar ago)

  Mooie kleuren!
  De oranje kleur vind ik alleen ietsje minder

 4. Helena
  28 maart 2011 at 16:53 (11 jaar ago)

  Wat een super mooie kleuren zeg!

 5. charile
  28 maart 2011 at 17:11 (11 jaar ago)

  ik vind hem echt mooi!
  ‘xx

 6. Melanie
  28 maart 2011 at 17:48 (11 jaar ago)

  Mooi palette! Stieken vind ik het andere palette uit deze lijn nog mooier!

 7. Annelies
  28 maart 2011 at 17:55 (11 jaar ago)

  Ziet er heel mooi uit! Alleen helaas wel duur, 24 euri…

 8. Linda
  28 maart 2011 at 17:56 (11 jaar ago)

  Super mooi palette die ga ik vragen voor mijn verjaardag!

 9. lovexxbeauty
  28 maart 2011 at 17:58 (11 jaar ago)

  deze ziet er mooi uit <3 ik heb je site net ontdekt maar kom zeker terug 😑

 10. femketje
  28 maart 2011 at 18:17 (11 jaar ago)

  ziet er mooi uit πŸ˜€

 11. Femke
  28 maart 2011 at 19:02 (11 jaar ago)

  Wat ziet hij er mooi uit zeg.

 12. Aranka
  28 maart 2011 at 19:10 (11 jaar ago)

  Ik vind hem er echt heel erg mooi uitzien!

 13. Leontine
  28 maart 2011 at 20:34 (11 jaar ago)

  Mooi palette hoor, rustige kleuren. Ben benieuwd naar jouw look ermee!

 14. Rano
  29 maart 2011 at 07:44 (11 jaar ago)

  Wat een mooie palette! Ik vind deze collectie echt zooo leuk! Met die kleuren zou ik heel wat looks kunnen maken, haha! πŸ˜€ Ik vind hem alleen heel prijzig…

 15. Rani
  29 maart 2011 at 07:46 (11 jaar ago)

  Whoeps ik had ‘Rano’ geschreven maar het moet dus Rani zijn πŸ˜€ haha

 16. DesirΓ©e
  29 maart 2011 at 09:11 (11 jaar ago)

  Mooi naturel, voor elke dag πŸ˜€

 17. Miranda
  30 maart 2011 at 07:31 (11 jaar ago)

  Vind het echt prachtige kleuren.