Mijn H&M bestelling!

Wat ben ik blij dat de H&M een webshop heeft! Mijn bankrekening is hier iets minder blij mee maar ach, af en toe mag ik mezelf best wel een beetje verwennen. De kleding en accessoires in de H&M shop vind ik geweldig, de service en levertijden daar ga ik het verder maar niet over hebben. Ik deed gisteren een bestelling bij de H&M en het leek mij leuk om mijn bestelde items aan jullie te laten zien. Wanneer ik deze levering precies binnen krijg, dat is nog even de vraag. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn bestelling en ik zie het mezelf al helemaal dragen…

Ik vind vooral de blazer erg mooi, erg geschikt voor de lente. Of de zonnebril mij gaat staan is nog even afwachten natuurlijk, gelukkig heeft die een klein prijsje. Bestellen jullie ook wel eens bij de H&M?

24 Comments on Mijn H&M bestelling!

 1. Fleur♥
  31 maart 2011 at 17:02 (9 jaar ago)

  Superleuke combintatie! Ik zou het zelf zo aantrekken!
  Ik bestel nooit bij de H&M, ik hoor van iedereen dat de levertijd zó lang duurt, ik loop wel even de H&M binnen:)

  Beantwoorden
 2. isa
  31 maart 2011 at 18:14 (9 jaar ago)

  suuperleuk! ik kom net terug van de H&M haha!

  Beantwoorden
 3. Helena
  31 maart 2011 at 18:35 (9 jaar ago)

  Leuke bestelling! Vind dat colbertje erg leuk :D

  Beantwoorden
 4. Madelief
  31 maart 2011 at 18:45 (9 jaar ago)

  Die blazer is erg pretty!

  Beantwoorden
 5. Sanne
  31 maart 2011 at 18:56 (9 jaar ago)

  De blazer en de zonnebril zijn erg leuk!

  Beantwoorden
 6. Annelies
  31 maart 2011 at 19:11 (9 jaar ago)

  Wauw, allemaal leuk ♥

  Beantwoorden
 7. Ilja
  31 maart 2011 at 19:11 (9 jaar ago)

  Ik vond die armbandjes ook super leuk, maar in de winkel zag ik er al heel veel waarvan het elastiek kapot was (meestal is dat geen goed teken) Ik heb ze toch maar laten liggen dus :-/ Hopelijk blijft die van jou wel heel!

  Beantwoorden
 8. Jacky
  31 maart 2011 at 19:37 (9 jaar ago)

  Ik heb een hekell aan de h&m webshop.. Als je niet optijd kan leveren, doe hetfan niet. Ik vind het verbazend dat iedereen dit pikt terwijl je het bij iedere willekeurige andere webshop niet meer terug zou komen. Wel leuke spullen :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   31 maart 2011 at 19:43 (9 jaar ago)

   Ik vind de service ook verschrikkelijk hoor :) maar ja..ik vind wel dat ze leuke kleding hebben ;)

   Beantwoorden
 9. Wieneke
  31 maart 2011 at 19:45 (9 jaar ago)

  ik heb pas ook nog besteld, niet op internet maar met het formulier wat bij de catalogus zat. dit omdat ik het giletje wat ik wilde hebben uit de bohemian lijn, voor mij onvinbaar was op de webshop!

  Beantwoorden
  • Wieneke
   31 maart 2011 at 19:49 (9 jaar ago)

   ik moet trouwens zeggen dat ik nog nooit problemen met de service heb gehad en dat mijn bestellingen altijd redelijk snel binnen komen..

   Beantwoorden
 10. Milady
  31 maart 2011 at 20:02 (9 jaar ago)

  Ik heb een paar weken terug een bikini en een hemdje besteld. Dat was mijn eerste ervaring met de H&M webshop. Opzich had ik het redelijk snel in huis. Na 3 of 4 werkdagen. Maar ik vond het wel irritant dat ik niet wist hoelang het zou duren…
  Leuke dingen heb je besteld! :D

  Beantwoorden
 11. Lisa
  31 maart 2011 at 20:21 (9 jaar ago)

  Erg leuke bestelling, die blazer is inderdaad zeer mooi :) Veel plezier ermee alvast :) Hopelijk maak je er een outfit of the day foto ervan :D

  Beantwoorden
 12. Charile
  31 maart 2011 at 20:25 (9 jaar ago)

  Leuke combi!
  Ik heb nog nooit wat besteld omdat je 18+ moet zijn. Ik wilde het laatst met mijn moeder doen maar toen kwam het er niet meer van :P
  ‘xx

  Beantwoorden
 13. flutterby271
  31 maart 2011 at 21:52 (9 jaar ago)

  Erg leuke blazer inderdaad, ik ben gek op dat oud-roze kleurtje. Heel mooi ook voor de lente! En de ballerina’s zijn ook erg schattig. <3

  Beantwoorden
 14. Leontine
  31 maart 2011 at 22:09 (9 jaar ago)

  Ik vind de webshop ook leuk, maar de service en levering is zooo slecht. Erg jammer, maar ik blijf er toch bestellen, zulke leuke kleding en accesoires!

  Beantwoorden
 15. Melanie
  31 maart 2011 at 22:15 (9 jaar ago)

  Wat een leuke kleding! Volgens mij kan je er ook een goede outfit mee maken!

  Beantwoorden
 16. Kimberly
  1 april 2011 at 11:22 (9 jaar ago)

  Laatst nog besteld :P een sjaal die ik nergens in de winkel kon vinden en een setje van 3 hipsters :) had ze binnen een week binnen! heb erger gehad van de H&M… ook wel eens dat ik iets besteld had (2x soort van handschoenen in zowel cremekleur als zwart) en de zwarte was dus niet meer op voorraad.. terwijl toen ik het bestelde was het nog wel op voorraad.. lijkt wel alsof ze het niet apart leggen dan.. best wel zonde :O

  Beantwoorden
 17. Cheryl
  1 april 2011 at 11:33 (9 jaar ago)

  Ik bestel bijna elke maand bij de H&M :$ Heb ook de witte (of offwhite?) blazer besteld en die komt volgende week als het goed is binnen! Service vind ik tot nu toe prima, maar ik koop wel liever in de winkel. Alleen jammer dat ze daar vaak heel veel niet hebben.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *