Favorites mei 2015

favmei

Welke producten hebben in de maand mei mijn hart gestolen? Ook de afgelopen maand heb ik producten gebruikt/gedragen die ik heel fijn vond en hieronder kun je ze bekijken. Van stekelige cactussen tot aan geweldig huidverzorgingsproduct…

fav7

Al jaren droom ik van een Rebecca Minkoff tas, toch vind ik het ook wel veel geld voor “gewoon” een tas. Vooral de ‘Zip-Crossbody’ laat mijn hartje sneller kloppen en een aantal weken geleden zag ik bij Forever 21 een mooie look-a-like. Ik twijfelde ik geen moment en de tas verdween razendsnel in mijn winkelmandje en na een paar dagen ontving ik mijn bestelling in huis. En wat ben ik ontzettend blij met mijn Rebecca Minkoff look-a-like tas, en dat voor slechts drie tientjes!

fav1

Laatst schreef ik al een artikel over mijn liefde voor cactussen en vertelde ik dat ik ook een aantal in huis heb. Dit zijn ze dan, drie kleine cactusjes die op mijn tijdschriftenrek staan in de woonkamer. Ik ben onwijs blij met ze en daarnaast zijn deze plantjes ook heel gemakkelijk qua verzorging, want heel eerlijk gezegd ben ik niet zo heel goed met planten…

fav6

Ik schreef al een review over ‘The Body Shop Honey Bronze Highlighter Dome‘ en toen konden jullie al lezen dat ik onwijs enthousiast ben over dit mooie make-up product. Logisch dus ook dat ze in mijn favorieten artikel staan. De kleur ’02 Pink’ is mijn meest favoriete kleur en draag ik op dit moment iedere dag (wanneer ik make-up op heb).

fav3

Qua huidverzorginsproducten vind ik Philosophy een erg fijn merk, de prijs is echter wel wat ย aan de hoge kant maar toch heb ik het er voor over. Een mooie huid vind ik namelijk erg belangrijk en ik wil daar liever niet te veel op bezuinigen. Vooral deย Philosophy the Microdelivery Peel Kit doet veel goeds voor mijn huid en laatst had Ici Paris XL een kortingsactie waar ik even goed gebruik van heb gemaakt. Met dit product ziet mijn huid er net wat mooier en perfecter uit, love it!

fav4

Deze sjaal van Bershka is ook zeker een favoriet en heb ik veel om gehad de laatste tijd. De print en de kleuren van deze sjaal vind ik erg mooi en zorgt direct voor wat meer kleur in mijn outfit. Daarnaast is de sjaal redelijk luchtig en daarom een ideaal accessoire voor de lente.

fav5

Ten slotte heb ik nog een geurkaars van Bloomingville die ik erg leuk en lekker vind ruiken. De geurkaars heb ik nog niet aan gehad maar ruikt veelbelovend. Naast de geur zit de kaars in een leuk glazen potje en past erg goed bij ons interieur!

Dit waren mijn favorieten van de maand mei, wat was jouw lievelingsproduct de afgelopen tijd?

109 Comments on Favorites mei 2015

 1. Tineke
  28 mei 2015 at 06:45 (8 jaar ago)

  Die geurkaars lijkt me erg lekker! Mooie favorieten, cactussen staan ook zeker op mijn favorieten lijstje!
  Liefs

 2. Lonneke
  28 mei 2015 at 08:48 (8 jaar ago)

  Mooie favoriete. Ik vind voor de r The Body Shop Honey Bronze Highlighter Dome erg mooi uitzien.

 3. Mieke
  28 mei 2015 at 11:08 (8 jaar ago)

  Wat een leuke gevarieerde favorieten! De blush ben ik benieuwd naar! Philosophy is idd een fijn merk, en ik vind je shawl erg leuk!

 4. Manon
  28 mei 2015 at 11:20 (8 jaar ago)

  Ik ben echt benieuwd naar de honey bronze highlighter van TBS!

 5. Nicole
  28 mei 2015 at 12:54 (8 jaar ago)

  Die cactusjes zijn zo enorm schattig! De TBS blush is ook echt een plaatje! Hele mooie favorieten!

 6. Camilla || tintedlips
  28 mei 2015 at 13:03 (8 jaar ago)

  Wauw, die tas! De echte is inderdaad belachelijk duur, altijd fijn als je een dupe vindt.

 7. Emma
  28 mei 2015 at 13:24 (8 jaar ago)

  Leuke favorieten!
  Vooral je tas en die sjaal, heel erg leuk!!

 8. Shiralee
  28 mei 2015 at 13:30 (8 jaar ago)

  Leuke favorieten en mooie foto’s! Die peeling van Philosophy lijkt mij ook heel erg fijn en wat een toffe tas. Kan mij voorstellen dat je deze niet kon laten liggen!

 9. Axelle
  30 mei 2015 at 10:50 (8 jaar ago)

  ik heb die cactusjes in roze potjes, zo schattig!

 10. Gina
  30 mei 2015 at 21:32 (8 jaar ago)

  Heerlijke favorieten! Die cactusjes zijn te cute! ๐Ÿ™‚

 11. Caro ~ My Beautycase
  31 mei 2015 at 10:44 (8 jaar ago)

  Mooie favorieten heb je! Die blush van The Body Shop ziet er mooi uit! ๐Ÿ™‚

 12. Julie
  3 juni 2015 at 12:06 (8 jaar ago)

  Mooie favorieten! Naar die highlighter dome van The Body Shop ben ik toch wel benieuwd geworden! ๐Ÿ™‚