H&M voorjaarslook: Make-up in krachtige tinten

Dat de H&M make-up verkoopt kan je vast niet ontgaan zij. Ik heb zelf niet echt veel make-up van de H&M en het spreekt me normaal gesproken ook niet echt aan. Wel heb ik wat nagellakjes en deze bevallen best wel goed. Maar toen ik de make-up voorjaarscollectie zag, wist ik gewoon dat ik hier een artikel aan moest wijden…

Ik hou namelijk van kleur en dat heeft deze make-up collectie zeker! Het bestaat uit krachtige kleuren en vooral de nagellakjes laten mijn hartje sneller kloppen.

Op het gebied van make-up kan een nieuw kleurenpalet op een gemakkelijke manier een geheel nieuwe look creΓ«ren. Nagellak in sprekende kleuren, glanzende lipgloss en felle oogschaduwtinten zorgen dit voorjaar voor een kleurexplosie bij H&M. Nagellak is verkrijgbaar in tropisch metallic aquagroen, intens paars en lichtgeel. Glanzende lipgloss komt in abrikoos en bubblegum roze, en oogschaduw in paars, groen, turkoois en roze. Nagellak in een subtiele kleur, zoals Sahara beige, middengrijs of oudroze, zorgt bij deze opvallende kleuren voor een goede balans.

Laten we beginnen bij mijn favoriet, de nagellakjes! Deze zien er erg goed uit, stuk voor stuk leuke kleurtjes die de nagels meteen een zomerse vibe geven. Ik vraag me wel af of ze lekker lakken vanwege de nogal brede dop. Er is een ding dat ik zeker weet, paar van deze lakjes moeten van mij worden!

Ook de oogschaduw kleurtjes zien er veelbelovend uit. Het lijken wel ‘baked eyeshadow’ en waarschijnlijk is dat ook zo. Ik ben heel erg benieuwd naar de pigmentatie van deze kleurtjes en dat is al een reden dat ik ze graag wil kopen, gewoon om daar achter te komen.

Ten slotte nog drie lipglossjes waar ik zelf misschien niet zo benieuwd naar ben, maar ik wou ze toch nog even met je delen. Ik vind ze zelf niet zo heel bijzonder en de kans is dan ook klein dat ik ze ga kopen…

Een gedeelte van deze make-up collectie is al te verkrijgen in de H&M webshop zag ik en misschien ligt de gehele collectie al wel in de winkels. Ik vind deze make-upjes er in ieder geval veelbelovend uitzien!

85 Comments on H&M voorjaarslook: Make-up in krachtige tinten

 1. Amber
  18 maart 2011 at 09:34 (11 jaar ago)

  Er zitten leuke dingetjes tussen zo te zien. Ik ben vooral benieuwd naar de paarse oogschaduw. πŸ™‚

 2. Lisa
  18 maart 2011 at 10:00 (11 jaar ago)

  Wat een leuke en vrolijke kleurtjes allemaal, laat de lente maar komen <3 πŸ˜€

 3. kimberly
  18 maart 2011 at 10:24 (11 jaar ago)

  Heerlijke kleurtjes.. die nagellakjes zijn helmaal top!

 4. femketje
  18 maart 2011 at 10:28 (11 jaar ago)

  kekke kleurtjes allemaal πŸ˜€

 5. Milady
  18 maart 2011 at 11:37 (11 jaar ago)

  Ik krijg helemaal zin in zon, zee, strand van die make-upjes πŸ˜€

 6. Aranka
  18 maart 2011 at 11:44 (11 jaar ago)

  Ik ben benieuwd! Het zijn wel mooie zomerse kleuren!

 7. Tatjana
  18 maart 2011 at 15:12 (11 jaar ago)

  Leuk!
  De oogschaduw’s lijken me erg prettig!

 8. chantal
  18 maart 2011 at 15:53 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! De aqua/turkoise oogschaduw heb ik en ik ben er heel blij mee. Hij “kruimelt” niet maar geeft wel een lekker fel kleurtje op je oogleden. Ik heb em sinds een week ong en bijna elke dag opgedaan. De andere kleurtjes wil ik ook wel graag hihi

 9. Marjolein
  18 maart 2011 at 17:03 (11 jaar ago)

  Ik ben zΓ³ verliefd op die nagellak en op die oogschaduw!

 10. fre
  18 maart 2011 at 18:08 (11 jaar ago)

  Hmm… ben benieuwd naar de pigmentatie

 11. Eline
  18 maart 2011 at 19:35 (11 jaar ago)

  Ik ga er eens iets van proberen!

 12. Floor
  18 maart 2011 at 20:03 (11 jaar ago)

  Wauwie, dat ziet er heel leuk uit πŸ˜€

 13. DalaLuz
  19 maart 2011 at 00:32 (11 jaar ago)

  Ik ben ook heel erg benieuwd naar de kwaliteit, het ziet er in ieder geval al heel vrolijk en zomers uit!