Vandaag is het woensdag en op deze dag heb ik altijd een 15 x artikel. Dit keer met 15 verschillende mono oogschaduw in de kleuren van nu. De meeste oogschaduw die ik heb uitgekozen zijn allemaal budget merken en allemaal stuk voor stuk fijne producten. Als ik kijk naar de kleurtjes die ik heb uitgekozen zijn het allemaal vrij natuurlijke kleurtjes en ze bevatten ook bijna allemaal shimmer, ik ben nou eenmaal gek op shimmer…

Ook ik heb natuurlijk zo mijn favorieten en ik vind vooral de blauwe en de groene kleuren erg mooi en zou niet misstaan in mijn stash. Ook zitten er wat kleurtjes van Essence bij uit hun nieuwe collectie en ook deze zijn er veelbelovend uit!

Voor de kleuren lees je snel verder…

 1. Catrice ‘Sitting in a Vulcano’
 2. Topshop ‘Eyes in Good as Gold’
 3. MNY ‘637’
 4. Essence ‘Faboulous’
 5. Urban Decay ‘Retrograde’
 6. Catrice ‘Gilbert’s Grapefruit’
 7. Sephora ‘Stephane’
 8. Essence ‘Joyride to Jupiter’
 9. Essence ‘Metropolitan’
 10. Topshop ‘Eyes in Silverland’
 11. Essence ‘Wear it!’
 12. Sephora ‘My favourite jeans’
 13. Essence ‘Knock out’
 14. MNY ‘721’
 15. Urban Decay ‘Haigt’