Webshop Parfumerie.nl

Sinds een tijdje via Twitter ken ik de webshop parfumerie.nl. Eerlijk gezegd wist ik niet dat er zulke uitgebreide online parfumerie shops bestonden. Ik vind het heel handig, vooral als je een geurtje wilt hebben die je al kent.

Parfumerie.nl is een webshop met geurtjes voor zowel vrouwen als voor mannen. Naast dat ze allerlei parfums verkopen hebben ze ook verzorgingsproducten en cosmetica. In de shop vind je een uitgebreid assortiment met de meest uiteenlopende merken. Zo vind je er ruim 200 bekende merken van Armani tot en met Viktor & Rolf. Ook hebben ze altijd de nieuwste geurtjes in hun shop. In principe is het zo dat wanneer je een bestelling plaatst (voor 16.00 uur) heb je het de volgende dag in huis. Vanaf 75 Euro heb je gratis verzending en met een geurtje kom je toch al snel aan dit bedrag. Het is zeker een aanrader om even te gaan ‘snuffelen’ in de shop.

Verder is het ook een aanrader om Parfumerie.nl te gaan volgen op Twitter. Ze houden heel veel giveaways en vaak hebben ze hele originele winacties met erg leuke prijzen!