Ooglook ‘Romance’

Met Valentijn in het vooruitzicht wil je er natuurlijk oogverblindend mooi uitzien voor je (secret) lover. Natuurlijk wil je er elke dag op je mooist uitzien. Maar met Valentijnsdag in mijn gedachte ben ik aan de slag gegaan om een rustige romantische ooglook te maken…

Voor deze look gebruikte ik drie kleuren oogschaduw en heb voor de verandering een lijntje op mijn waterlijn gezet. Normaal gesproken doe ik dit onder mijn wimperrand, maar om het iets minder heftig te maken koos ik dit keer voor mijn waterlijn. Met een potloodje lukt mij dit nooit zo goed, dus ik doe het met een klein kwastje met wat gelliner eraan. Dit is heel makkelijk en ik zou het binnenkort eens voordoen in een filmpje. Ik vind het een vrij rustige look geworden en is erg geschikt voor overdag!

De producten die ik heb gebruikt zijn:

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on Ooglook ‘Romance’

 1. Femke
  12 februari 2011 at 11:09 (9 jaar ago)

  Mooie look, zeker zeer geschikt voor Valentijn!

  Beantwoorden
 2. Teddy
  12 februari 2011 at 11:22 (9 jaar ago)

  Heel mooi gedaan, ookal vind ik de eyeliner wat te ‘hard’ voor een romance look. Geslaagd iig :)

  Beantwoorden
 3. Eline
  12 februari 2011 at 14:16 (9 jaar ago)

  Ik zou de waterlijn leeg laten bij zo’n look denk ik, voor de rest vind ik he tmooi!

  Beantwoorden
 4. Sanne van Huis
  12 februari 2011 at 14:18 (9 jaar ago)

  @Eline eerst had ik ook zonder zwart op mijn waterlijn, maar toen had ik echt zoiets van ‘ik mis iets’ maar ik had ook liever bijvoorbeeld een bruine oogpotlood gepakt :) was iets mooier geweest!

  Beantwoorden
 5. Ilja
  12 februari 2011 at 14:44 (9 jaar ago)

  Heel romantisch inderdaad <3

  Beantwoorden
 6. celeste
  12 februari 2011 at 15:48 (9 jaar ago)

  Jammer dat je niet je gezicht laat zien :)

  Beantwoorden
 7. DalaLuz
  12 februari 2011 at 19:48 (9 jaar ago)

  Mooie, lieve look :-) erg draagbaar

  Beantwoorden
 8. Melanie
  12 februari 2011 at 23:48 (9 jaar ago)

  Erg mooie ooglook! Ik zou het alleen met bruine oogpotlood doen denk ik :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *