Mijn top 5 MAC musthaves!

Afgelopen jaar ben ik steeds meer een beautylover geworden. Eerst was ik eigenlijk veel meer met fashion bezig, vandaar ook de gekozen blognaam. Maar door de vele beautyblogs die ik heb leren kennen door het bloggen, begon ik make-up steeds leuker te vinden. Inmiddels heb ik behoorlijk wat make-upjes verzameld maar daar kunnen altijd nog wat bij! Daarom heb ik een top 5 gemaakt van producten van MAC die ik graag in mijn stash zou willen hebben. Dit betekend wel dat ik flink moet gaan sparen!

1.) Dit is de bekende Paint Pot van MAC. Deze heb je inmiddels in tal van kleuren en ik weet dat het een heel fijn product is. Twee jaar geleden kocht ik ook al een Paint Pot in een bruine kleur en dit goedje is mij prima bevallen. Het is mooi te gebruiken als basis, maar ook als oogschaduw te gebruiken. Welke ik wil van de kleurtjes weet ik niet, waarschijnlijk eentje waar ik veel kanten mee op kan. 2.) Ik ben gek op lipgloss en over de MAC Dazzleglass hoor ik eigenlijk alleen maar goede dingen. Zelf heb ik nog helemaal geen lipgloss van MAC en ik ben hier dus super benieuwd naar. Ik zou zelf kiezen voor een lichtroze kleur omdat ik dit toch het meeste draag. 3.) Dit is de Studio Sculpt concealer van MAC, de foundation heb ik hier al van en deze concealer lijkt me heel fijn. Echt heel veel heb ik hier nog niet over gelezen, wat ik heb gelezen was in ieder geval positief. 4.) Ik heb nog maar 1 blush van MAC (de ombre blush in kleur Azalea) en hier ben ik super zuinig op. Het is een hele fijne blush die goed gepigmenteerd is. Omdat ik zo tevreden ben zou ik graag nog een blush willen van MAC. Die je hier ziet is MAC Powder Blush in de kleur ‘Pink Swoon’ een mooie roze blush. 5.) Tenslotte heb ik al wat pigmenten van andere merken maar ik weet dat MAC hele goede pigmenten heeft. Het lijkt me super gaaf om een paar potjes te hebben zodat ik er knallende ooglooks mee kan maken.

Zoals je ziet wil ik best nog wel veel hebben van MAC. Op zich is het natuurlijk niet heel veel maar qua prijs is MAC gewoon best wel duur. Het is ook niet zo dat ik alles in een keer ga kopen, ik ga gewoon gedurende dit jaar af en toe wat kopen van dit lijstje. Heb jij ook MAC musthaves?

15 Comments on Mijn top 5 MAC musthaves!

 1. PinkFairy
  5 februari 2011 at 10:24 (10 jaar ago)

  Goede top 5 :) Ik ben ook een fan van MAC. Alleen wat pigmenten betreft: het is vrij prijzig en er zit super veel in (meer dan je ooit in je leven zult opmaken). Je kunt beter bij andere merken kijken, er zijn namelijk ook andere prachtige pigmenten die minstens zo mooi zijn als die van MAC (en goedkoper).

  Beantwoorden
 2. Fleur♥
  5 februari 2011 at 10:51 (10 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar de lip eraser!

  Beantwoorden
 3. Mirjam
  5 februari 2011 at 11:36 (10 jaar ago)

  MAC lijkt me echt een superfijn merk! Helaas iets te duur voor mij..

  Beantwoorden
 4. Teddy
  5 februari 2011 at 11:47 (10 jaar ago)

  Goede top 5! Ik zelf vind ook een oogschaduw belangrijk die neutraal is en die je iedere dag kunt gebruiken. Alleen of in combinatie met andere oogschaduws.

  Beantwoorden
 5. Femke
  5 februari 2011 at 12:07 (10 jaar ago)

  Ik heb dus precies hetzelfde als jou, ik was eerst helemaal niet zo van make-up maar sinds ik het bloggen ontdekt heb en vooral andere blogjes, vind ik makeup steeds interessanter worden! Ik zou de nummertjes 5 ook wel willen hebben!

  Beantwoorden
 6. Myrna
  5 februari 2011 at 13:22 (10 jaar ago)

  Ben het met sommige producten zeker eens! Ik vind de blushes helemaal geweldig, zowel de normale als de mineralized. Verder vind ik de Dazzleglasses, Cremesheen glasses en de Plushglasses erg fijn. En van de concealers vind ik de Select Cover-Up (in het tubetje) echt een aanrader!

  Beantwoorden
 7. natasja
  5 februari 2011 at 13:35 (10 jaar ago)

  ik vind het veel te duur en lastig te kopen er zijn best wel andere merken die net zo goed zijn als mac neem die van loreal net zo goed hoor ik hou ook wel van merken maar het moet niet te lastig zijn met kopen dat je een creditkaard moet hebben

  Beantwoorden
 8. Lisanne
  6 februari 2011 at 17:56 (10 jaar ago)

  Ik heb nog nooit iets van MAC uitgeprobeerd, maar ik wil over een tijdje pigments en zo’n paint pot gaan kopen als ik weer in A’dam ben :D

  Beantwoorden
 9. charlotte
  6 februari 2011 at 21:56 (10 jaar ago)

  Pink Swoon is echr super!! Ben daar echt blij mee. Vind persoonljk Painterly een beetje saai. Bij mij lijkt het af en toe wel concealer. En ben niet zo een lippenspulmens maar heb pas een cremesheen gloss gekocht en die is super fijn! (Partial to pink) Satin taupe is overigens een supermooie ogenschaduw en ben ook blij met All that gliitters en Dazzlelight. Vind het zelf ook erg duur dus probeer voor basic producten te gaan die ik dagelijks kan gebruiken en goed kan combineren. Vraag tegenwoordig voor verjaardag etc altijd douglas bonnen. Dan voelt het minder pijnlijk in mjn portemonnee

  Beantwoorden
 10. Msz.Aily
  7 februari 2011 at 03:08 (10 jaar ago)

  MAC is awesome. Je top 5 is heel goed, alleen zou ik de lipgloss niet kopen. Ik was erg benieuwd hoe het werkte maar toch wa het niet all that. Het is gewoon te sticky. Ik vind persoonlijk de Victoria Secret Lipgloss veel beter. De pigmenten zijn wel geweldig, echt een aanrader (amake-uplover.blogspot.com)

  Beantwoorden
 11. website host
  11 augustus 2020 at 09:35 (4 dagen ago)

  Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble
  with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of
  hard work due to no back up. Do you have any methods
  to stop hackers?

  Beantwoorden
 12. adreamoftrains web host
  12 augustus 2020 at 01:44 (4 dagen ago)

  I like the helpful info you provide in your
  articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently.
  I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here!

  Good luck for the next! adreamoftrains best web hosting

  Beantwoorden
 13. Ina Howlett
  13 augustus 2020 at 00:26 (3 dagen ago)

  I simply want to tell you that I’m new to blogging and seriously enjoyed this page. Likely I’m want to bookmark your site . You actually come with really good well written articles. With thanks for sharing your website page.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *