Green Glitter Eyes!

In mijn afgelopen filmpje van zondag zag je misschien al wel dat ik een sprankelende ooglook had. Twee weken terug kocht ik namelijk losse glitters en ik kon niet wachten om deze te gaan gebruiken. Ook al is het misschien geen kerst, glitters kunnen wat mij betreft altijd het staat in ieder geval lekker feestelijk! Benieuwd welke producten ik allemaal heb gebruikt, lees snel verder…

Ook kocht ik laatst mijn eerste Sleek palette en ik ben hier echt super blij mee. Een review volgt nog maar ik kan alvast verklappen dat de pigmentatie van deze oogschaduw fantastisch is! Ik heb ook nog niet echt veel matte oogschaduw en helemaal niet in van die felle kleurtjes. In mijn ooghoeken gebruikte ik de losse glitters en deze heb ik aangebracht, klinkt stom, maar met transparante lipgloss en het werkte ook nog! Ik vond het wel mooi om in mijn binnenste ooghoekjes glitters aan te brengen, zo kregen mijn ogen een hele frisse opslag…

Dit zijn de producten die ik allemaal heb gebruikt. Zoals je ziet heb ik gebruik gemaakt van twee palettes, van de Sleek Divine Chaos en de 15 Cool Shimmer Palette. Op mijn bewegende ooglid bracht ik de matte groene kleur aan en in mijn crease bracht ik een klein beetje zwarte oogschaduw aan. Over de groen bracht ik de blauw/goud shimmer kleur aan uit het 15 Cool Shimmer Palette. In mijn ooghoek bracht ik de losse glitters van NYX aan in de kleur Glam Gold. Als basis gebruikte ik mijn Jumbo Eye Pencil van NYX in de kleur Milk. Boven mijn wimperrand zette ik een lijntje met de Essence Eye liner Pen en op mijn wimpers gebruikte ik de Rimmel Sexy Curve mascara. Voor mijn gezicht gebruikte ik de MAC studio sculpt foundation en als blush de MNY in de kleur 201. Om mijn look helemaal af te maken bracht ik nog wat Catrice lipgloss in rozige kleur aan (naam kan ik helaas niet vinden).

Ik ben benieuwd wat jullie van deze ooglook vinden en draag jij ook wel eens glitters op je ogen?

13 Comments on Green Glitter Eyes!

 1. Myrna
  2 februari 2011 at 13:09 (9 jaar ago)

  Super mooie look! het cool shimmer palette is zo mooi!

  Beantwoorden
 2. Femke
  2 februari 2011 at 13:50 (9 jaar ago)

  Wat een leuke look zeg, ik vind dat groene je erg goed staan!

  Beantwoorden
 3. Teddy
  2 februari 2011 at 15:50 (9 jaar ago)

  Staat echt prachtig bij je kleur haar. Mooi gedaan :D

  Beantwoorden
 4. Lieke
  2 februari 2011 at 16:41 (9 jaar ago)

  Staat je leuk!

  Beantwoorden
 5. Lisanne
  2 februari 2011 at 17:21 (9 jaar ago)

  Wauw, gave look zeg! :D

  Beantwoorden
 6. jantine
  2 februari 2011 at 18:06 (9 jaar ago)

  Ik ga deze namaken met mijn cool shimmer palette! Leuk gedaan zeg!

  Beantwoorden
 7. Samira
  2 februari 2011 at 18:48 (9 jaar ago)

  Wow, wat heb jij prachtige ogen zeg!

  Liefs

  Beantwoorden
 8. Marijke
  2 februari 2011 at 19:35 (9 jaar ago)

  Echt heel leuk gedaan! Het staat je ook goed.

  Beantwoorden
 9. Melanie
  3 februari 2011 at 16:51 (9 jaar ago)

  Leuke look! Staat erg mooi bij je blauwe ogen.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *