The palette challenge #1

The palette challenge #1

Laatst was ik mijn lades van mijn make-up kast aan het opruimen, eens in de zoveel tijd is dat echt nodig. In één van deze lades heb ik mijn oogschaduwpalettes en eerlijk gezegd doe ik hier niet zo heel veel meer mee. Voor mijn looks gebruik ik voornamelijk de ‘Naked palettes’ van Urban Decay en de rest van de palettes liggen er een beetje voor spek en bonen bij…

Daarom heb ik besloten om mijzelf uit te dagen door één keer per twee weken een look te maken met één van mijn palettes, zo ga ik ze tenminste weer gebruiken en zal ik ook weer eens wat anders maken dan alleen bruine veilige ooglooks. Daarnaast kan het misschien ook nog inspiratie opleveren voor jullie.

Vandaag ‘The palette challenge #1’ met het ‘Sleek Mediterranean collection Monaco palette’, zie hieronder…

palette1011

In dit palette van Sleek zitten veel verschillende kleuren, van koele tot aan warme tinten. Gezien het herfst is en ik dan meteen denk aan warme tinten besloot ik een herfstige look te maken met de warme kleuren uit dit palette, zie hartjes.

palettetag102

Oranje en rode tinten op je ogen gebruiken zijn altijd een beetje tricky. Al snel kan het eruit zien alsof je een verkoudheid onder de leden hebt, vooral in combinatie met een hele bleke huid. Omdat dit niet de look is waar ik voor wou gaan besloot ik de oranje en rode tinten te combineren met een zwarte eyeliner en zwarte kohl op mijn waterlijn. Zo wordt direct mijn oogopslag donkerder waardoor het er niet uitziet alsof ik ziek ben. Ik vind de ooglook geslaagd en het past ook nog eens perfect bij het najaar.

palettetag101 palettetag103

Wat vind jij van dit nieuwe item op mijn blog en uiteraard ben ik ook erg nieuwsgierig wat je van deze look vindt?