Mooie inspirerende make-up looks!

Voor mijn blog maar ook eigenlijk voor mijn hobby, ben ik altijd op zoek naar mooie make-up looks. Hier krijg ik inspiratie door voor bijvoorbeeld mijn filmpjes, maar ik vind het ook gewoon erg mooi om naar te kijken. Ik wil graag met jullie wat inspirerende make-up looks delen…

Dit is een verzameling van allemaal looks die ik helemaal geweldig vind. Sommige zijn misschien iets te extreem om gewoon te dragen maar je kunt het natuurlijk gebruiken als inspiratie. Deze looks heb ik allemaal gehaald uit de M Magazine van Make Up Store en deze kun je hier gratis downloaden, echt een aanrader voor beautylovers!

10 Comments on Mooie inspirerende make-up looks!

 1. Lieke
  22 januari 2011 at 09:48 (10 jaar ago)

  Ow, zo supermooi!

  Beantwoorden
 2. Rani
  22 januari 2011 at 12:26 (10 jaar ago)

  Ik zoek ook echt altijd naar mooie make up looks voor inspiratie! :D mooie foto’s!

  Beantwoorden
 3. Femke
  22 januari 2011 at 13:14 (10 jaar ago)

  Ik wou dat ik dat allemaal kon zeg.. sommige zien er echt super leuk uit!

  Beantwoorden
 4. Eline
  22 januari 2011 at 13:19 (10 jaar ago)

  Sommige zijn echt tof, ik vind vooral de roze/oranje lippen gaaf :)

  Beantwoorden
 5. Lisa
  23 januari 2011 at 00:50 (10 jaar ago)

  Wat een prachtige, inspirende looks! :)

  Beantwoorden
 6. Tiffaney Mcenaney
  12 augustus 2020 at 11:57 (3 dagen ago)

  I just want to say I’m beginner to weblog and actually enjoyed you’re blog. More than likely I’m want to bookmark your blog . You absolutely have superb writings. Bless you for sharing your web site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *