Cool Shimmer Eyes!

Een review heb je als het goed is al gezien van de 15 Shimmer Cool Palette. Als ik nieuwe make-up heb dan kan ik niet wachten om er looks mee te gaan maken. Zo ook met dit palette.

Ik gebruikte een licht groene en paarse shimmer kleur en een mat donker paarse kleur voor in mijn crease uit het palette. Onder mijn oogschaduw draag ik de John van G basis. Als eyeliner gebruikte ik de Essence Eyeliner pen en de mascara is van L’Oreal…

Het geheel heb ik goed geblend zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Het is een ooglook die ik gerust overdag zou dragen, want echt heftig is die niet. Deze ooglook draag ik ook in mijn Outfit of the day van gisteren en zoals je ziet is de ooglook full face niet heel opvallend. De pigmentatie van dit palette is prima en je kunt de kleuren ook heel makkelijk opbouwen voor nog meer kleur.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze ooglook vindt?

9 Comments on Cool Shimmer Eyes!

 1. Eline
  26 januari 2011 at 13:30 (10 jaar ago)

  ik vind die groene kleur erg mooi!

  Beantwoorden
 2. Lisa
  26 januari 2011 at 14:43 (10 jaar ago)

  Wauw, wat een prachtige look :D

  Beantwoorden
 3. Lieke
  26 januari 2011 at 15:02 (10 jaar ago)

  Heel mooi!

  Beantwoorden
 4. Lotte
  26 januari 2011 at 17:10 (10 jaar ago)

  Mooie look zeg! Mooie kleuren combinatie :)

  Beantwoorden
 5. Emma
  26 januari 2011 at 22:59 (10 jaar ago)

  erg mooie kleurencombinatie! mooie look :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *