Celeb make-up inspiration: Wie kies jij?

Laatst had ik al een artikel over de kleding van de celebs wie mij inspireerden. Nu leek het me ook leuk omdat met de make-up looks te doen van celebs. Er zijn genoeg sterren die er altijd op en top uit zien als het om make-up gaat. Ik weet natuurlijk wel dat de meeste dames een eigen visagist hebben, maar dat neemt niet af dat het er vaak mooi uitziet. Van de volgende vijf dames vind ik de make-up heel erg mooi…

Lees verder…

Lauren Conrad draagt niet veel oog make-up, vaak alleen een winged eyeliner en wat mascara en dat is ook echt haar look. Dit staat ook echt heel erg mooi. De laatste tijd zie ik Lauren ook steeds meer met opvallende lippen, en ook dit kan ze goed hebben.

Pixie Lott daarentegen heeft altijd hele donkere oog make-up. Zij heeft heel vaak hele donkere ooglooks met heel veel mascara en donkere oogleden. De rest van de make-up houdt ze lekker rustig.

In mijn tag filmpje zei ik al dat ik de make-up van Kim Kardashian altijd heel erg mooi vind. Ik heb haar volgens mij nog nooit gezien met felgekleurde make-up want ze kiest eigenlijk altijd bruine of grijze tinten. Dit staat haar ook gewoon heel erg goed. Ook zij legt de nadruk op haar ogen en houdt de rest van haar make-up vrij rustig.

Blake Lively heeft vaak niet zo heel veel make-up op, tenminste zo lijkt het. Vaak heeft ze een mooie glow over haar gezicht met wat blush of bronzer voor het shapen van haar gezicht. Op haar wimpers draagt ze vaak wat mascara en ook nog hier en daar wat glansjes op haar ooglid. Ze ziet er altijd heel fris en fruitig uit!

Ten slotte Christina Aguilera. Zij heeft de laatste tijd vaak een flawless skin. Haar ooglooks zijn vaak simpel en haar lippen laat ze lekker in een felrode kleur knallen. Dit in combinatie met haar wit blonde haar is verry pretty! Of ik deze look kan hebben, dat weet ik niet, maar ik vind het Christina in ieder geval goed staan.

Nu leek het me leuk dat jullie kunnen stemmen welk van de celebs make-up looks ik een keertje na moet maken in een filmpje. Dus vul vooral even de poll voor me in!

[poll id="9"]

 

Dit vind je vast ook leuk...

13 Comments on Celeb make-up inspiration: Wie kies jij?

 1. unebeauty
  31 januari 2011 at 16:46 (9 jaar ago)

  Ik vind de make-up van lauren conrad erg mooi!

  Beantwoorden
 2. Felicia
  31 januari 2011 at 17:14 (9 jaar ago)

  Ben het helemaal met je eens; deze 5 dames hebben vaak prachtige make-up! Dit zijn ook precies de stijlen waar ik van hou :)

  Beantwoorden
 3. natasja
  31 januari 2011 at 17:18 (9 jaar ago)

  ik hou van neutrale kleuren

  Beantwoorden
 4. Marijke
  31 januari 2011 at 19:06 (9 jaar ago)

  Helemaal mee eens, de make-up bij deze celebs is vaak echt flawless.
  Zou zelf alleen niet zo snel met vuurrode lippen lopen, maar bij Christina staat het echt heel mooi.

  Beantwoorden
 5. Femke
  31 januari 2011 at 19:36 (9 jaar ago)

  Ik ben van de Lauren Conrad, neutrale kleuren!

  Beantwoorden
 6. Eline
  31 januari 2011 at 21:19 (9 jaar ago)

  Geef mijn maar iets knallends. Ik ga dus voor christina :)

  Beantwoorden
 7. Evelien
  31 januari 2011 at 22:00 (9 jaar ago)

  Zeker weten Pixie Lott, donkere ogen en verder nude uitstraling!

  Beantwoorden
 8. Mariska
  31 januari 2011 at 22:07 (9 jaar ago)

  Vind van Kim super mooi. Alleen denk dat hun super veel make up gebruiken. Alleen zie je gewoon amper.. Goede visagie?? dus ;-)

  Beantwoorden
 9. Nannick
  1 februari 2011 at 00:09 (9 jaar ago)

  ik zou graag blake lively tutorial willen zien, ik hou van haar look het is lekker rustig maar toch heel mooi! liefs, nannick

  Beantwoorden
 10. Lisa
  1 februari 2011 at 01:30 (9 jaar ago)

  Leuke poll en artikel! Ah, vind beide Kim en Blake mooi maar Christina ook best wel, heb uiteindelijk voor Blake gekozen :) Ben alvast benieuwd! :D

  Beantwoorden
 11. Fleur
  3 februari 2011 at 19:08 (9 jaar ago)

  Ik vind Christina er echt niet mooi uit zien door de haar en make-up. Gwen S. heeft een zelfde soort look, maar haar staat het wel erg goed.

  Beantwoorden
 12. trish
  5 februari 2011 at 19:33 (9 jaar ago)

  Ik vind de make up van Kim Kardashian heel mooi, en die van Lauren Conrad ook.. ook haar, haren vind ik altijd zo leuk zitten..

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *