Twee echte winterse Lush producten

Oke, ik ben een Lush addict (voor de mensen die het nog niet wisten). Ik hou ontzettend van dit merk. Zo hebben ze altijd hele originele producten en het ruikt vaak zoet en qua geurtjes ben ik een echte zoetekauw! Deze speciale winterproducten van Lush ‘Iced Wine’ en ‘Snow Fairy’ kon ik echt niet weerstaan, en heb ze daarom snel in mijn digitale winkelmandje gestopt. Twee super ruikende producten die alleen in de wintermaanden verkrijgbaar zijn.

Ik ga beginnen met de Iced wine, dit is net zoals mijn favoriet ‘Lush Sweetie Pie’ een shower jelly. Het zit in een doorzichtig potje en wanneer je 5 van deze potjes hebt gespaard kun je het terug brengen naar de winkel. Dan krijg je in ruil daarvoor een vers gezichtsmasker, misschien een leuke tip. Het product zelf is mooi oranje van kleur en het doet me een beetje denken aan een winegum. Het goedje ziet eruit als een lekkere drillpudding. Je kunt deze fruitige jelly zowel voor je lichaam als voor je haar gebruiken, al moet ik zeggen dat ik het voor mijn haar niet heel makkelijk vind. Het beste kun je de jelly in een douche puff stoppen, zo gaat het product lekker schuimen. De geur is zoet en het doet me denken aan de geur van oranje limonade. Zo’n hele zoete die je vroeger op de basisschool kreeg, komt het je bekend voor? Na het douchen ruikt mijn hele lichaam lekker naar ‘Iced Wine’. Een potje van 240 gram kost in Nederland €10,95 en in de UK €6,50.

Als je echt van mega zoet houdt, dan moet je gaan voor de Snow Fairy. Dit is een douchegel wat in een handig flesje zit. Het is roze met hele fijne glittertjes en de kleur past dus goed bij de geur. Je kunt het zowel voor je lichaam als voor je haren gebruiken. Dus wil je compleet als een suikerspin ruiken dan moet je dat vooral doen. Ik gebruik het liever als een gewone douchegel. Het is een handig product omdat het in een fijn flesje zit. De geur doet me vooral denken aan een hele zoete kauwgum. Zelfs voor mij, is de geur misschien net wel iets te zoet. In het flesje valt het nog mee, maar wanneer je ermee gaat douchen dat wordt het nog zoeter. Dus hou je niet van zoet, dan ben je gewaarschuwd. Een flesje van 250 gram kost in Nederland €10,95 en in de UK kost het €7,-.

Beide producten van Lush zijn erg fijn, maar mijn voorkeur gaat uit naar ‘Iced Wine’. Deze geur is zoet maar niet TE zoet. Daarentegen is de ‘Snow Fairy’ weer wat makkelijker in gebruik. Heb jij ook producten van Lush die alleen in de winter verkrijgbaar zijn?

(Psst…Lush heeft nu een hele leuke actie. Wanneer je €30,- besteed aan Lush zowel online als in de winkel krijg je een goodiebag of product t.w.v. €30,- bij je aankoop, zolang de voorraad strekt).

124 Comments on Twee echte winterse Lush producten

 1. Laura
  27 december 2010 at 17:20 (12 jaar ago)

  Oh! Ik hou ook zó van shower jelly’s! Heb op dit moment Sweetie Pie en die vind ik heerlijk. Ben ook wel benieuwd naar Iced Wine, zeker door de geur van limonade die je op de basisschool kreeg. Haha, zo herkenbaar!~

  Snow Fairy heb ik ook in mijn bezit. Erg lekker, maar inderdaad érg zoet. Ik vind hem wel lekker voor even, maar zou hem niet het hele jaar door kunnen gebruiken denk ik. Dan gaat die geur me tegenstaan 😛

 2. Hande
  27 december 2010 at 17:27 (12 jaar ago)

  Jep, ik heb Snow Fairy, Sugar Plum Fairy bodyscrub die inmiddels op is, Candy Cane en Christmas Eve bubble bars uit de kerstcollectie.

 3. Lisanne
  27 december 2010 at 17:27 (12 jaar ago)

  Ik ben echt helemaal verliefd op iced wine, heerlijk vind ik die jelly! Snow fairy is wat te zoet naar mijn smaak, liever heb ik dan glögg 🙂
  Wat je zegt over het terugbrengen van de jelly-potjes klopt volgens mij niet helemaal… Dat kan toch alleen met de zwarte potjes van Lush?

 4. natasja
  27 december 2010 at 17:28 (12 jaar ago)

  ik vind het duur allemaal en op de nederlandse site van lush verkopen ze lang niet alles en ik hou nogal van af wisseling

 5. Sanne van Huis
  27 december 2010 at 17:30 (12 jaar ago)

  @Lisanne dat dacht ik eerst ook..maar op mijn doorzichtige potjes van zowel de Iced wine als de Sweetie Pie zit een sticker. Bij 5 doorzichtige potjes terug brengen krijg je een vers gezichtsmasker :). Het is wel zo dat ik mijn jelly uit de UK heb dus er kan verschil in zitten, maar dat denk ik eigenlijk niet, maar ik kan het nog wel eventjes navragen!

 6. natasja
  27 december 2010 at 17:34 (12 jaar ago)

  en welke nederlandse site bedoel jij want ik kan het niet vinden op die site iced wine want je schreef dat het ook in nederland kost 10 euro ongeveer

 7. femketje
  27 december 2010 at 17:34 (12 jaar ago)

  ziet er goed uit ;D

 8. Eline
  27 december 2010 at 17:53 (12 jaar ago)

  Er zijn verschillende doorzichtige potjes. Bij de potjes waar een sticker op zit met door wie het gemaakt is telt het wel. Overigens kun je ze gewoon samen met zwarte potjes inleveren 🙂

 9. Sanne van Huis
  27 december 2010 at 17:55 (12 jaar ago)

  @Eline Dank je wel 🙂 en dat dacht ik ook al dat je ze gewoon allebei tegelijk in kon leveren..

 10. Lisanne
  27 december 2010 at 18:01 (12 jaar ago)

  @Sanne: Ik heb alleen de productiesticker waarop staat wie mijn product gemaakt heeft, maar volgens mij geen sticker die zegt dat je je potje kan inruilen.
  Volgende maand ga ik weer naar de Lush toe, dan vraag ik het even 🙂

 11. Lisanne
  27 december 2010 at 18:02 (12 jaar ago)

  Ik zie net de reactie van Eline, bedankt!
  Nu heb ik al voldoende potjes voor een vers masker, ik denk dat ik voor de bosbessen-variant ga! 😀

 12. Emma
  27 december 2010 at 18:27 (12 jaar ago)

  ik vind de snow fairy zo lekker ruiken! doe het lekker in zo’n showerpuff en schuimen maar, heerlijk 🙂
  gebruik het alleen niet als ik me niet zo goed voel haha, dan word ik gauw misselijk van de enorm zoete geur die dan de douchecabine vult

 13. Teddy
  27 december 2010 at 19:49 (12 jaar ago)

  Snowfairy is echt zo’n lekker geurende douchegel.
  Trouwens een tipje (dis geen spam hoor ;-))
  Heidi van fabulousfeeling.nl verkoopt een lipbalsem in Bubblegum fun en die ruikt precies zoals Snowfairy en werkt echt fijn. Misschien een kijkje waard 😉

 14. Sien
  27 december 2010 at 23:11 (12 jaar ago)

  De Snow Fairy douchegel heb ik nu ook :-), maar nog net gebruikt, ik ben benieuwd!

 15. Lisa
  28 december 2010 at 03:02 (12 jaar ago)

  Beide heb ik niet maar zou snow fairy wel willen 🙂 Verder heb ik wel de lip dip van Lush, die is echt fijn 😀

 16. Marjolein
  28 december 2010 at 11:31 (12 jaar ago)

  Lijken me fijne producten, ik heb nog niks van Lush maar ben er toch wel erg benieuwd naar!

 17. Femke
  28 december 2010 at 13:47 (12 jaar ago)

  Ik heb nog niks van Lush, maar ik geloof dat het eens tijd wordt om iets aan te gaan schaffen! Fijne review 😉

 18. Tatjana
  28 december 2010 at 21:36 (12 jaar ago)

  Ik heb beide producten, alleen vind ik snowfairy wel lekkerder ruiken dan Iced wine!
  Die vind ik eigenlijk niet zo lekker, mijn minst lekkere jelly iig!
  Ik vind The Joy of Jelly het lekkerst ruiken van de jellys.
  (Heb wel nog een calacas groen gekocht, maar die geur ken ik nog niet)