Laatst bedacht ik me ineens dat mijn Eyeko lakjes wel eens op mijn blog voorbij zijn gekomen maar ik heb ze nog nooit op mijn nagels laten zien. Dat is super jammer want ik ben echt fan van de Eyeko lakjes, ze lakken heel fijn en blijven met een topcoat goed op mijn nagels zitten. Maar ook hebben ze mooie originele kleurtjes die niet heel doorsnee zijn. Redenen genoeg dus om ze op mijn nagels aan je te laten zien. Voor de swatches lees je verder…

De Petite Polish is een heel licht roze kleurtje en heel geschikt voor een french manicure. Op mijn nagels heb ik twee laagjes en het is nog steeds transparant. Dit is nou echt een lakje voor meiden die verzorgde nagels willen maar niet van opvallende nagels houden.

Dit is nou echt een kleurtje die je niet echt veel ziet bij veel merken. Het is een mooi creamy roze lakje. Op mijn nagels draag ik 1 laagje Tea Rose Polish en het dekt super.

Dit kleurtje heet Coral Polish wat ik niet helemaal vind kloppen. Ik vind koraal kleuren toch iets meer neigen naar oranje en deze kleur vind ik meer rood. Maar daarom is deze zeker niet minder mooi. Op mijn nagels draag ik twee laagjes en het is precies goed. Het is een lekker opvallend kleurtje, ik hou er wel van!

Dit is een mooie jade kleurige nagellak, het lijkt wel een klein beetje op Sold out Forever. Maar deze neigt meer naar blauw dan naar groen en het is een lakje zonder shimmer. Het is net als de Tea Rose kleur een creamy lakje. Op mijn nagels zitten twee laagjes en zo dekt het perfect. Ik vind dit echt een hele mooie kleur en heb het in de zomer heel veel gedragen.

Denk jij bij dit lakje ook meteen aan Londen? Ik wel, het lijkt echt op een donker grijze lucht waar ieder moment een behoorlijke regenbui uit kan komen, vandaar natuurlijk ook de naam Rain Polish. Ik vind dit zelf een hele mooie stijlvolle kleur die je met veel outfits kan combineren. Op mijn nagels draag ik twee laagjes van de Rain Polish nagellak en het is mooi egaal gedekt.

Van alle Eyeko lakjes die ik in mijn bezit heb is dit toch wel mijn favoriet. Zie je die mooie subtiele glittertjes? I love it! Het is een erg mooie donkerblauwe kleur en die glittertjes maken het lakje helemaal af. Na twee laagjes heb je dit effect, Perfect!

En waarschijnlijk is dit mijn minst favoriete kleur. De glitters in het lakje zijn wel heel gaaf maar ik ben gewoon niet zo’n fan van zwarte nagellak, kwestie van smaak. Ook dit lakje Cosmic Polish heeft het mooiste effect wanneer je twee laagjes op doet.

Zoals je wel kunt  lezen ben ik erg enthousiast over de Eyeko Polish. Ben je op zoek naar betaalbare en goede nagellak dan vind ik de lakjes van Eyeko een echte aanrader. Je kunt ze hier bestellen. Het verzenden is altijd gratis, enige nadeel is dat je Paypal of een creditcard nodig hebt om te betalen.