Swatches Eyeko nagellakjes

Laatst bedacht ik me ineens dat mijn Eyeko lakjes wel eens op mijn blog voorbij zijn gekomen maar ik heb ze nog nooit op mijn nagels laten zien. Dat is super jammer want ik ben echt fan van de Eyeko lakjes, ze lakken heel fijn en blijven met een topcoat goed op mijn nagels zitten. Maar ook hebben ze mooie originele kleurtjes die niet heel doorsnee zijn. Redenen genoeg dus om ze op mijn nagels aan je te laten zien. Voor de swatches lees je verder…

De Petite Polish is een heel licht roze kleurtje en heel geschikt voor een french manicure. Op mijn nagels heb ik twee laagjes en het is nog steeds transparant. Dit is nou echt een lakje voor meiden die verzorgde nagels willen maar niet van opvallende nagels houden.

Dit is nou echt een kleurtje die je niet echt veel ziet bij veel merken. Het is een mooi creamy roze lakje. Op mijn nagels draag ik 1 laagje Tea Rose Polish en het dekt super.

Dit kleurtje heet Coral Polish wat ik niet helemaal vind kloppen. Ik vind koraal kleuren toch iets meer neigen naar oranje en deze kleur vind ik meer rood. Maar daarom is deze zeker niet minder mooi. Op mijn nagels draag ik twee laagjes en het is precies goed. Het is een lekker opvallend kleurtje, ik hou er wel van!

Dit is een mooie jade kleurige nagellak, het lijkt wel een klein beetje op Sold out Forever. Maar deze neigt meer naar blauw dan naar groen en het is een lakje zonder shimmer. Het is net als de Tea Rose kleur een creamy lakje. Op mijn nagels zitten twee laagjes en zo dekt het perfect. Ik vind dit echt een hele mooie kleur en heb het in de zomer heel veel gedragen.

Denk jij bij dit lakje ook meteen aan Londen? Ik wel, het lijkt echt op een donker grijze lucht waar ieder moment een behoorlijke regenbui uit kan komen, vandaar natuurlijk ook de naam Rain Polish. Ik vind dit zelf een hele mooie stijlvolle kleur die je met veel outfits kan combineren. Op mijn nagels draag ik twee laagjes van de Rain Polish nagellak en het is mooi egaal gedekt.

Van alle Eyeko lakjes die ik in mijn bezit heb is dit toch wel mijn favoriet. Zie je die mooie subtiele glittertjes? I love it! Het is een erg mooie donkerblauwe kleur en die glittertjes maken het lakje helemaal af. Na twee laagjes heb je dit effect, Perfect!

En waarschijnlijk is dit mijn minst favoriete kleur. De glitters in het lakje zijn wel heel gaaf maar ik ben gewoon niet zo’n fan van zwarte nagellak, kwestie van smaak. Ook dit lakje Cosmic Polish heeft het mooiste effect wanneer je twee laagjes op doet.

Zoals je wel kunt Β lezen ben ik erg enthousiast over de Eyeko Polish. Ben je op zoek naar betaalbare en goede nagellak dan vind ik de lakjes van Eyeko een echte aanrader. Je kunt ze hier bestellen. Het verzenden is altijd gratis, enige nadeel is dat je Paypal of een creditcard nodig hebt om te betalen.

113 Comments on Swatches Eyeko nagellakjes

 1. femketje
  18 december 2010 at 17:00 (12 jaar ago)

  ik vind ze allemaal zo pretty ;D

 2. Samantha
  18 december 2010 at 17:36 (12 jaar ago)

  Ik hou van nagellak en wil het liefst elke kleur wel hebben, maar vind rode lakjes toch het mooist. Love the Coral Polish <3 Leuke potjes van Eyeko!

  xSamantha

 3. Marion
  18 december 2010 at 17:57 (12 jaar ago)

  tea rose vind ik het mooist. Verder vind ik Vintage polish en cosmic polish ook wel mooi. :-)..

 4. Ilja
  18 december 2010 at 17:58 (12 jaar ago)

  Ik ben dol op Eyeko lakjes, heb er zelf een stuk of 5 ^_^

  Liefs Ilja

 5. Lisanne
  18 december 2010 at 18:13 (12 jaar ago)

  Oh, nice! Ik vind de cosmic polish en pastel polish het mooiste!
  De rain polish, is die nu echt grijs of meer blauw?

 6. Sanne van Huis
  18 december 2010 at 18:15 (12 jaar ago)

  @Lisanne Is een hele goede vraag. Soms in het licht lijkt die heel erg grijs en soms denk ik heey het is lichblauw. Het zit er denk ik net tussen in πŸ™‚

 7. Eline
  18 december 2010 at 19:11 (12 jaar ago)

  als je 1 eyeko lakje aan moest raden, welke zou dat dan zijn?

 8. Sanne van Huis
  18 december 2010 at 19:14 (12 jaar ago)

  @Eline ik zou voor Indigo gaan maar dan moet je natuurlijk wel van blauw houden πŸ˜‰ Daar zitten zulke mooie subtiele glittertjes in en vind het ook een erg mooie kleur voor in de winter.

 9. Eva!
  18 december 2010 at 23:30 (12 jaar ago)

  leuk zo’n overzicht al heb ik een groot deel ervan zelf πŸ˜‰

 10. Lisa
  18 december 2010 at 23:56 (12 jaar ago)

  Zelf heb ik twee Eyeko nagellakjes, Coral red en Vampira, vooral die laatste vind ik heel mooi maar coral red ook hoor πŸ™‚ Verder zou ik graag nog tea rose en rain polish willen πŸ˜€ Bedankt voor de swatches πŸ™‚

 11. janne
  19 december 2010 at 12:25 (12 jaar ago)

  wowww wat een mooie kleuren zeg!

 12. Kim
  19 december 2010 at 13:36 (12 jaar ago)

  Ooh die zijn zo mooi, vooral Petite Polish en Indigo Polish πŸ™‚

 13. Emma
  19 december 2010 at 14:51 (12 jaar ago)

  erg mooie kleuren!
  ‘tea rose’ doet me denken aan die lipstick van NYX, die heet geloof ik ook zo en is een vergelijkbare kleur!

 14. -
  19 december 2010 at 21:50 (12 jaar ago)

  Wat een mooie lakjes, ben zelf ook van plan deze te gaan kopen! Ben alleen niet zo een fan van Rain Polish. Verder wil ik ook nog wat andere Eyeko lakjes.

 15. Esther
  24 december 2010 at 00:55 (12 jaar ago)

  Wat kosten ze? Kan die site waar je ze moet bestellen niet goed opkomen met mijn iphone. X