Ooglook: Soft and Natural

Meestal maak ik vrij heftige looks met donkere of felle kleuren. Het leek me daarom wel een keertje leuk om een wat zachtere ooglook te maken. Deze ooglook is erg draagbaar en is mooi voor bijvoorbeeld overdag. Normaal gesproken zet ik een lijntje onder mijn wimperrand maar nu heb ik voor de verandering een zwart lijntje op mijn waterlijn gezet. Dit ziet er meteen minder heftig uit maar mijn ogen knallen alsnog…

Voor de producten en om mijn hele look te zien, lees verder…

1.) Catrice Multi Colour rouge (als highlighter gebruikt) 2.) MNY blush kleur 201 3.) Rimmel Sexy Curve Mascara 4.) Strictly Pure Cosmetics kleur cool 5.) L’oreal Chrome Shine Midnight Stars 6.) Gosh lipgloss kleur 89 7.) MAC studio sculpt foundation 8.) Sleek gelliner.

Zoals je wel kunt zien heb ik de rest van mijn make-up heel rustig gehouden. Mooie roze blush en lichtroze lipgloss maken de look helemaal af. Ik vind het een geslaagde look en ik ben benieuwd wat je ervan vindt?

 

Dit vind je vast ook leuk...

10 Comments on Ooglook: Soft and Natural

 1. Lisanneleeft
  9 december 2010 at 11:51 (9 jaar ago)

  Mooie look hoor!
  Welke kleur foundation gebruik je van mac? Want jouw huid is ook best licht, of niet?

  Beantwoorden
 2. natasja
  9 december 2010 at 12:00 (9 jaar ago)

  wat is dit mooi maar vind je het niet eng om met een oogpotlood dicht langs je oog te gaan want normaal doe je het op je oog heb je voor mij een tip hoe ik het moet doen of kan je er weer een filmpje over maken en hoe maak jij die beauthyblender schoon die spons bedoel ik kan het ook met water

  Beantwoorden
 3. Sanne van Huis
  9 december 2010 at 13:56 (9 jaar ago)

  @Lisanneleeft Ik heb de kleur NW15 van de Mac Studio Sculpt SPF 15 en idd ik heb een hele lichte huid vooral in de winter :)

  Beantwoorden
 4. Sanne van Huis
  9 december 2010 at 13:58 (9 jaar ago)

  @Natasja Ik doe het met een gelliner en een kwastje als je dan in je oog komt doet het niet echt zeer. Ik vind dit zelf ook fijner dan bijv. met een potloodje. En mijn beautyblender maak ik schoon met warm water en babyshampoo en dit werkt erg goed! Ook heb je speciale cleanser voor de beautyblender maar dit is vrij prijzig en waarschijnlijk werkt shampoo net zo goed!

  Beantwoorden
 5. Lisa
  9 december 2010 at 21:08 (9 jaar ago)

  Wat een mooie look! =)

  Beantwoorden
 6. Eline
  9 december 2010 at 22:45 (9 jaar ago)

  Mooi! Rustig maar niet te nude!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Comment *