Mijn top 3 favoriete geurtjes!

Iedereen heeft vast wel zijn of haar favoriete geurtjes. Ik ben echt gek op geurtjes, maar ik heb er helemaal niet zo heel veel. Maar dit komt meer omdat ik gewoon drie geurtjes heb die ik zo lekker vind dat ik nooit een ander probeer. Benieuwd naar mijn top 3 favoriete geurtjes, lees verder…

Ik begin bij Burberry Brit, dit is een heerlijke geur. Ik heb ooit een keer flesje van mijn ouders gekregen toen ze in Londen waren geweest. Sindsdien vind ik het zo’n lekker geurtje, dat ik het blijf kopen. Het is een zoete geur en totaal niet zwaar. Ik hou sowieso niet van zware geurtjes, geef mij maar liever zoete en frisse geuren. Het is een ‘typisch klassieke orientaalse geur, ruikend naar citroen, peer, groene amandelen, amber en vanille’. Geuren omschrijven vind ik erg lastig omdat het toch heel persoonlijk is, maar mocht je een keer in een parfumerie zijn, snuffel dan even aan Burberry Brit.

Ook ben ik al heel erg lang fan van geuren van Armani en dan vooral de Armani She. Ook dit is geen zware lucht, maar het is wel een luchtje wat ik goed bij de winter vind passen. Dit geurtje heb ik net gisteren weer gekocht en ik weet zeker dat ik het heel veel ga dragen. ‘Deze warme oosterse geur heeft een hoge verleidingskracht door de accenten van amandel, vanille, cederhout en de mengeling van verse bloemen. She is geschikt voor elke gelegenheid op ieder moment van de dag. Dit maakt She tot een verfijnde en rijke geur’. Qua geurnoten komt deze wel een beetje overeen met de Burberry Brit alleen er zit cederhout in en dit maakt de geur iets warmer.

And last but not least, Givenchy Very Irresistible. Van dit geurtje kreeg ik een tijdje geleden een proefje mee en ik was meteen verkocht. Het is echt een heerlijk geur en vind het iets beter bij de zomer passen. Het is een frisse geur met een beetje zoet, en deze geur draag ik het liefste s’avonds. ‘De geur is stijlvol, maar tegelijkertijd ook romantisch door alle verschillende aroma’s van de soorten rozen. De ingrediënten van Very Irresistible zijn de vijf rozen: rose fantasia, rose emotion, peony rose, centifolia rose en rose passion, aangevuld met verbena leaf en steranijs’. Een lekker bloemige geur dus! Ook aan dit geurtje moet je een keer ruiken.

Hebben jij ook favoriete geurtjes, en zo ja welke?

18 Comments on Mijn top 3 favoriete geurtjes!

 1. femketje
  29 december 2010 at 10:24 (12 jaar ago)

  mijn favo geurtjes zijn Kate van Kate Moss en miss dior cherie 🙂

 2. julie van touch of make-up
  29 december 2010 at 10:31 (12 jaar ago)

  leuke geurtjes! Mijn alltime favorite is Ralph Lauren Blue helaas niet meer te verkrijgen in de winkel:(

 3. Felicia
  29 december 2010 at 11:33 (12 jaar ago)

  Jaaaa! Burberry Brit is ook een van mijn favorieten! Zo lekker en kan voor iedere gelegenheid. Verder vind ik Amor Amor van Cacharel en Alien van Thierry Mugler super lekker. Maar die laatste blijft toch echt mijn grootste nummer 1 (;

 4. natasja
  29 december 2010 at 11:38 (12 jaar ago)

  mijn lekkerste geur is jador van dior

 5. steffie
  29 december 2010 at 11:47 (12 jaar ago)

  Ik vindt J’adore van Dior echt een superlekkere geur!

 6. Eline
  29 december 2010 at 12:07 (12 jaar ago)

  Chloe – Eau de parfum
  JPG – Classique
  Georgio Armani – Diamonds

  Ik houd juist wel van wat zwaardere geuren 🙂

 7. Tatjana
  29 december 2010 at 12:08 (12 jaar ago)

  Mijn top 3?
  Jeeez, dat is lastig……. ik heb 60 lekkere geurtjes haha.

  1 Dior – Miss Dior Cherié
  2 YLS – Parisienne
  3 Dolce & Gabanna – The One.

  Maar ik kan ook makkelijk een top 10 maken hoor 😉

 8. Lisanne
  29 december 2010 at 12:11 (12 jaar ago)

  Ik vind dat nieuwe geurtje van Ed Hardy echt heerlijk!

 9. Femke
  29 december 2010 at 12:14 (12 jaar ago)

  Ik heb momenteel een vijftal geurtjes maar ik heb niet echt een favoriet, vind ze allemaal erg lekker!

 10. Ilja
  29 december 2010 at 12:47 (12 jaar ago)

  Wow ik heb bijna dezelfde top 3 ^_^

  – Kenzoo Amore
  – Burberry Britt
  – Givengy verry irrisisteble

  ♥ hmmm lekker!

 11. Kimberley
  29 december 2010 at 13:38 (12 jaar ago)

  Dat eerste geurtje vind ik ook heel erg lekker 🙂

 12. Merel
  29 december 2010 at 20:08 (12 jaar ago)

  eerlijkgezegd heb ik van alle 3 nog nooit gehoord :$
  haha, raar :S

 13. jantine
  29 december 2010 at 21:07 (12 jaar ago)

  Mijn favoriete geurtje is Loud van Tommy Hilfiger. Verder Love for Love van Van Der Bilt en Royal Desire van Christina Aguilera! maar eigenlijk heb ik veel favorieten!

 14. Marjolein
  31 december 2010 at 18:47 (12 jaar ago)

  Zien er allemaal leuk uit, maar ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord 😉 Mijn favoriete is floral dream van Adidas, of Forbidden Rose van Avril Lavigne…

 15. Renske
  12 januari 2011 at 23:30 (11 jaar ago)

  Die Burberry heb ik ook gehad. Heel erg lekker:) En Very Irresistible. Tsja, die doet zijn naam eer aan he;)
  Ik heb gister een nieuw geurtje gekocht: Lady Million van Paco Rabanne. Ik blijf de hele dag aan mijn polsen sniffen.
  Ik denk dat je Escada geuren ook wel lekker zult vinden, gezien je geurkeuze. Heerlijk fruitig (wel een sterke geur overigens).

 16. Wendy Pasveer
  16 augustus 2012 at 16:02 (10 jaar ago)

  Armani She ! heerlijk ! 😀

  • John
   22 december 2015 at 16:52 (7 jaar ago)

   Burberry Brit de favo van mijn vrouw en dus ook van mij 🙂

 17. More Help
  23 november 2015 at 06:57 (7 jaar ago)

  There are many contact possibilities including live assist, send,
  telephone, fax and email.