Clarins Démaquillant Tonic Express

Dat het reinigen van je gezicht goed is voor je huid, hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Het beste is om dit elke ochtend en avond te doen, zo blijft de conditie van je huid optimaal. Toch moet ik eerlijk bekennen dat het reinigen van mijn huid, vooral in de ochtend, er wel eens bij inschoot. Maar sinds ik ‘Clarins Démaquillant Tonic Express’ gebruik doe ik het wel tweemaal daags. Vooral omdat dit product ideaal is voor vrouwen (of mannen) met weinig tijd. Een tijdje geleden kreeg ik deze ‘One-Step Facial Cleanser’ opgestuurd om te proberen, na een maand testen heb ik voor jullie een review…

Maar eerst nog even wat meer informatie over dit product. De Clarins Démaquillant Tonic Express bevat een tweefaseformule waarmee je met slechts alleen dit product je huid volledig kunt reinigen, je hebt dus geen andere producten meer nodig. Deze reiniger is mild en verwijdert make-up, onzuiverheden en andere verontreinigingen. De cleanser is geschikt voor elke huidtype. Na het gebruik voelt je huid weer fris en comfortabel aan.

De cleanser bestaat dus uit twee verschillende vloeistoffen en voor het gebruik moet je de fles goed schudden. De reiniger bevat o.a. ultrafijne oliën (ideaal voor het verwijderen van make-up), extract van moringazaden (neutraliseert de effecten van vervuiling)en de sinaasappelextract (zorgt voor verfrissing, stimulatie en laat de huid er levendiger uitzien).

Een fles bevat 200 ml en hier kun je een tijdje mee vooruit, na een maand heb ik nog iets minder dan de helft over. De reiniger is erg zuinig en voor mijn gezicht gebruik ik twee wattenschijfjes met wat cleanser erop. Zowel s’ochtends als ‘s avonds gebruik ik de reiniger. Heb ik overdag make-up op gehad dan gebruik ik vaak net wat meer dan in de ochtend. Je reinigt je gezicht met deze cleanser als volgt: eerst schud je de fles, je doet wat op een wattenschijfje en hiermee dep je het gezicht zodat het vuil los komt. Met de andere kant van het wattenschijfje verwijder je het vrijgekomen vuil. Naspoelen met water is niet nodig en zo heb je in een handomdraai je huid gereinigd.

Vanaf het eerste moment werd ik heel blij van de Clarins Démaquillant Tonic Express , in eerste instantie omdat de geur zo ontzettend lekker is! Ik ben gek op beautyproducten met een sinaasappelgeur, het doet mij meteen denken aan een warme zomerdag. Maar niet alleen de geur is een reden om blij van te worden, de cleanser voelt heel lekker aan op mijn huid. Je kunt echt merken dat dit een milde reiniger is, dus ideaal voor mijn droge huid. De cleanser voelt na gebruik een klein beetje vettig aan, dit vettige laagje verdwijnt redelijk snel en laat gelukkig geen plakkerig laagje achter. Na het gebruik voelt mijn huid heerlijk schoon, fris en zacht aan.

Conclusie: Dit product is wat mij betreft ideaal voor mensen die weinig tijd hebben of willen besteden aan het reinigen van de huid. Je hebt namelijk alleen maar dit product nodig en binnen no-time is je huid schoon. De geur is ontzettend fris en dat is voor mij zeker een pluspunt, daarnaast is de reiniger ook nog eens zuinig in gebruik. Mijn huid reageert goed op de cleanser en ik vind het elke dag weer een feestje om dit product te gebruiken!

De Clarins Démaquillant Tonic Express kun je online kopen bij Belissima.nl en kost €25,20. 

4 Comments on Clarins Démaquillant Tonic Express

 1. Jana
  27 maart 2014 at 15:01 (6 jaar ago)

  Klinkt als goed spul! Zo’n frisse geur is bij mij ook altijd een pluspunt :)

  Beantwoorden
 2. Robin
  27 maart 2014 at 16:15 (6 jaar ago)

  Klinkt wel fijn, maar ik heb nu niet het idee dat ik dit zou moeten toevoegen.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *