L’oreal Infallible color eyeshadow

Ik weet zeker dat jullie deze oogschaduw van L’Oreal op meerdere blogs voorbij hebben zien komen. Na het lezen en zien van deze mooie oogschaduw was ik erg benieuwd. De swatches zagen er zo veelbelovend uit dat ik ze niet in de winkel kon laten liggen. Lees verder om te zien wat ik er van vind…

De verpakking van de oogschaduw ziet er anders uit dan anders. Het is vierkant met een ronde draaidop. Zelf vind ik dit wel een handige verpakking, je kunt het makkelijk opendraaien. Daarna zit er nog een zwart los dekseltje op zodat er geen oogschaduw uit kan vallen. De textuur van de oogschaduw is inderdaad bijzonder. Het is geen poeder maar ook geen creme. Het is een hele glanzende metalic achtige oogschaduw. Er zitten dus niet echt glitters in maar het geeft wel een hele mooie glanseffect.

Ik heb er nu al paar keer een ooglook mee gemaakt. De oogschaduw werkt heel prettig. Je kunt heel makkelijk met een platte kwast de oogschaduw aanbrengen en het blend ook heel makkelijk. Wel is mijn ervaring dat het aanbrengen van de oogschaduw met basis eronder moeilijker gaat. Eigenlijk is een basis ook niet nodig, want na het swatchen op mijn arm bleven de kleuren (vooral de donkerbruine) heel lang zitten. Dus een basis kun je wel weglaten en het werkt zo ook prettiger. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, dat zie je ook wel aan de swatches.

Ik heb vier kleuren gekozen, namelijk: Endless Chocolat, Permanent Kaki, Forever Pink, Hourglass Beige. Deze kleuren kun je ook heel mooi met elkaar combineren. Ik ben erg tevreden over deze oogschaduw, maar ik vind ze wel aan de prijzige kant. Ze kosten namelijk €11,49 per stuk. Maar daarvoor krijg je wel een heel goed gepigmenteerde oogschaduw die goed en lang blijft zitten.

85 Comments on L’oreal Infallible color eyeshadow

 1. Marieke
  30 december 2010 at 16:49 (12 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Lijkt me erg fijn 🙂

 2. Eline
  30 december 2010 at 16:50 (12 jaar ago)

  Ik ga ze morgen toch maar even halen denk ik!

 3. femketje
  30 december 2010 at 16:59 (12 jaar ago)

  vind ze erg mooi 😀

 4. Kimberley
  30 december 2010 at 16:59 (12 jaar ago)

  Ik moet absoluut ook nog zo’n kleurtje bemachtigen!

 5. Lieke
  30 december 2010 at 17:04 (12 jaar ago)

  Oe die bruine is mooi!

 6. Femke
  30 december 2010 at 17:19 (12 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! De groene lijkt me erg leuk!

 7. Patricia
  30 december 2010 at 17:39 (12 jaar ago)

  Prijscorrectie ik gister en vandaag 4 kleuren gehaald. Ze zijn 11,50 per stuk en nu deze week 1+1 gratis bij Kruidvat! I’m loving it 🙂

 8. Emma
  30 december 2010 at 18:39 (12 jaar ago)

  ik vind ze redelijk prijzig, maar wel erg mooie swatches!

  @patricia oh wat een fijne tip! dan ga ik zeker even langs de kruidvat morgen 😀

 9. Lisanne
  30 december 2010 at 19:20 (12 jaar ago)

  Ik vind het wel aan de prijzige kant voor een l’oreal-oogschaduw, maar misschien moet ik deze toch maar even proberen 😀

 10. natasja
  31 december 2010 at 12:14 (12 jaar ago)

  dat merk gebruik ik ook altijd maar bij het kruidvat hieren waren ze 10,49 zo ongeveer is helemaal niet duur want je doet er heel lang over