Andrélon introduceert nieuwe Haar & Hoofdhuid-lijn + tips!

Uit onderzoek van Andrélon* is gebleken dat bijna driekwart (69%) van de Nederlandse vrouwen wel eens last heeft van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid. Ruim een derde van de vrouwen geeft aan niet te weten wat ze hieraan kunnen doen (37%) en bijna een kwart denkt dat, als ze hier iets aan doen, dit ten koste gaat van hun haar (23%). Terwijl een goed verzorgde hoofdhuid juist de basis is van een mooie bos haar. Gelukkig heeft Andrélon sinds kort de Haar & Hoofdhuid range met Nutrium 10. Dit is een nieuwe haarverzorgingslijn met een intensief voedende formule van 10 vitaminen, mineralen en voedingstoffen. Deze verbetert de conditie van de hoofdhuid en verzorgt je haar zo vanaf de wortels tot aan de puntjes…


Het verzorgen van je hoofdhuid en haar is nu dus een stuk gemakkelijker met Andrélon, weg met een droge, gevoelige en jeukende hoofdhuid. Er zijn drie verschillende shampoo’s, namelijk: Bright Shine shampoo (dagelijkse verzorging voor normaal & dof haar), Volume Maxx shampoo (dagelijkse verzorging voor fijn & futloos haar) en Repair shampoo (dagelijkse verzorging voor droog & beschadigd haar). Hebben je haar en hoofdhuid echt iets extra’s nodig dan is er ook nog een Repair masker (intensieve verzorging voor droog & beschadigd haar).Hieronder nog een paar tips voor een verzorgde hoofdhuid..

 • Was je haar met lauw tot warm water, heet water kan namelijk je hoofdhuid irriteren.▪ Voor een zo goed mogelijke verzorging van je hoofdhuid is het belangrijk om twee minuten tijdens het wassen je hoofd te masseren met afwisselende massagetechnieken. Hierdoor kan de huid goed ontspannen en komt de shampoo meer tot zijn recht.
 • Borstel je haar niet te veel, dit kan zorgen voor irritatie van de huid. Het beste is om een borstel te gebruiken met natuurlijk haar.
 • Gebruik je vaak stylingproducten? Spray of kneed deze in het haar en probeer te voorkomen dat het op de hoofdhuid terecht komt.

Voor meer tips kun je gaan naar de site van Andrélon.

De producten van de nieuwe Haar & Hoofdhuid range met Nutrium 10 zijn verkrijgbaar bij de verschillende supermarkten en drogisterijen.

*Onderzoek uitgevoerd door Panelwizard in opdracht van Andrélon in mei 2012 onder 527 Nederlandse vrouwen in de leeftijd van 18 jaar en ouder.

(Advertorial)

69 Comments on Andrélon introduceert nieuwe Haar & Hoofdhuid-lijn + tips!

 1. Martina
  18 februari 2013 at 07:24 (10 jaar ago)

  Nooit problemen mee!

 2. Ashleey
  18 februari 2013 at 09:15 (10 jaar ago)

  Super handige kleine tips! maar ik heb er zelf geen problemen mee.

 3. Aurelie
  18 februari 2013 at 10:10 (10 jaar ago)

  Handig artikel! Ik heb af en toe last van een droge hoofdhuid. Ik heb al veel goede dingen over Andrélon gehoord maar ik heb nog nooit een product van hun gebruikt.

 4. arja
  18 februari 2013 at 20:35 (10 jaar ago)

  Ik heb het gekocht en het is hele goeie shampo
  En je hebt ook een haarmasker die is ook heel fijn!