Rimmel 60 Seconds Colour Rush By Rita Ora

De ‘Colour Rush Nail Collection By Rita Ora’ hebben jullie ongetwijfeld al voorbij zien komen bij één van mijn “collega’s”. Rimmel is namelijk een samenwerking aangegaan met Rita Ora, een succesvolle Britse zangeres, en daar is o.a. een hele mooie nagellak collectie uit voortgekomen. Ik ben altijd al fan geweest van de 60 Seconds Colour Rush lakjes en door deze nieuwe collectie ben ik er weer opnieuw aan herinnert hoe fijn deze nagellak is. Vandaag voor jullie een review + swatches van deze verrassende Rimmel lakjes…

i2

Dit zijn de kleuren die ik heb ontvangen, dit is slechts een selectie want de hele collectie bestaat uit twaalf verschillende kleuren. Van links naar rechts zie je: 313 Rita Rouge, 853 Pillow Talk, 863 Do Not Disturb, 703 White Hot Love, 323 Don’t Be Shy, 613 Midnight Rendezvous en 203 Lose Your Lingerie. Bij het zien van de kleuren had ik meteen al zo mijn favorieten maar daar kom ik later op terug, eerst wat meer over deze collectie…

“Het was zó leuk om met Rimmel samen te werken”, vertelt Rita Ora. “We laten ons door dezelfde dingen inspireren: mode, kleur, geluiden, stijl, het leven in het algemeen en in Londen in het bijzonder. Ik hoop dat alle Rimmel-liefhebbers deze kleuren net zo cool vinden als ik!”

De collectie is dus bedacht door Rita Ora en dat is meteen te zien aan de verpakking, op de dop zit namelijk een sticker met daarop het gezicht en de handtekening van de zangeres. De nagellak is sneldrogend en dekt in één laag, tenminste dat zijn de beloftes. De formule van de nagellak is verrijkt met vitamine a dat de nagels beschermt en versterkt. Ook hebben de lakjes een innovatief knoeiproof kwastje dat ervoor zorgt dat de lak makkelijk aangebracht kan worden. Klinkt allemaal goed!

i3

Uiteraard heb ik deze lakjes stuk voor stuk getest en ik kwam er al snel achter dat één laagje echt niet voldoende is, je hebt minstens twee nodig. Wat wel klopt is dat de lakjes heel snel drogen. Ook werkt het kwastje inderdaad erg prettig en snel. Het kwastje is namelijk lekker breed en het uiteinde loopt wat rond waardoor je heel secuur bij je nagelriemen kunt lakken. Hieronder de swatches…

i4

Dit is de kleur 703 White Hot Love, een hele mooie romige witte kleur met subtiele shimmer. Deze kleur is één van mijn favorieten, een echte perfecte witte kleur! Ik had drie dunne laagjes nodig voor dit resultaat.

i5

De kleur 203 Lose Your Lingerie is een zachtroze creamy nagellak met een subtiele shimmer. Ook dit is zeker een favoriet, al had ik wel een klein beetje moeite om het lakje streeploos aan te brengen maar eenmaal aangebracht is het wel een prachtige kleur. Hier draag ik drie dunne laagjes.

i6

Dit is de kleur 853 Pillow Talk, een prachtige lichtblauwe nagellak met een zilver glittertje. Ook deze kleur vind ik helemaal geweldig en past ook goed bij de kleuren van dit seizoen. Ik draag hier twee laagjes en het viel mij op dat dit lakje erg goed dekt!

i7

De kleur 863 Do Not Disturb is een mooie turquoise kleur zonder poespas. Hier draag ik twee laagjes, een prima kleur maar niet heel bijzonder…

i8

Hou je van donkerblauw, dan is 613 Midnight Rendezvous jou kleur. Dit lakje is heel donkerblauw, doet inderdaad denken aan de nacht, en heeft een mooie glans. Hier draag ik twee laagjes, ook dit lakje dekt erg goed!

i9

De kleur 323 Don’t Be Shy is heerlijk vrolijk & zomers. Een mooie knalroze kleur die meer neigt naar paars dan naar rood. Dit lakje dekt in twee laagjes en het resultaat is een intense roze kleur met een mooie glans.

i10

Ten slotte nog de kleur 313 Rita Rouge, een prachtige donkerrode kleur die neigt naar zwart. Ook deze kleur is een favoriet van mij, toch zou ik deze kleur nu niet dragen maar wel een hele toffe kleur voor het najaar of voor een sjiek feestje. Dit lakje dekt niet heel goed, ik draag hier twee laagjes en zoals je kunt zien was een derde laag geen overbodige luxe geweest.

i11

Mijn favoriete kleuren zijn: 703 White Hot Love, 203 Lose Your Lingerie, 853 Pillow Talk en 313 Rita Rouge. Ik vind de lakjes erg fijn lakken, dit komt vooral door het kwastje en de dikte die wat mij betreft helemaal perfect is!

De Rimmel 60 Seconds Colour Rush Nail Collection By Rita Ora is nu verkrijgbaar en kost €3,99 per stuk.

93 Comments on Rimmel 60 Seconds Colour Rush By Rita Ora

 1. Joli
  15 mei 2014 at 00:20 (8 jaar ago)

  Een hele leuke collectie!

 2. Lindsay
  15 mei 2014 at 10:04 (8 jaar ago)

  Vooral de lichte kleuren vind ik leuk! De donkerste kleur vind ik een beetje te winters voor dit moment van het jaar 🙂

 3. Laura
  15 mei 2014 at 11:30 (8 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Ik vind de lakjes van Rimmel altijd heel fijn.

 4. femketje
  15 mei 2014 at 12:39 (8 jaar ago)

  Mooie lakjes 😀

 5. Amelie
  15 mei 2014 at 14:42 (8 jaar ago)

  De kleuren zijn echt leuk. De witte vind ik zelf heel mooi!

 6. Axelle
  15 mei 2014 at 16:58 (8 jaar ago)

  zitten echt leuke kleurtjes tussen!

 7. Jana
  15 mei 2014 at 20:11 (8 jaar ago)

  De witte kleur is zo mooi 😀 x

 8. Ines
  18 mei 2014 at 09:33 (8 jaar ago)

  Ik ben niet echt fan van de kleurtjes, dus ik sla ze over :). (Of ik heb al soortgelijke)

 9. Mariska
  19 mei 2014 at 13:16 (8 jaar ago)

  Mooie kleuren allemaal vind ik 🙂

 10. Michelle Kaiser
  30 mei 2014 at 13:30 (8 jaar ago)

  Echt hele leuke collectie met super mooie kleurtjes erin.