Help jij Interpolis aan een Gouden Loeki?

(Advertorial)

In de winter wordt er veel meer tv gekeken en ook ik vind het heerlijk om s’avonds voor de buis te kruipen. Het enige nadeel van tv kijken vind ik de reclame’s tussendoor, maar ik moet zeggen bedrijven doen steeds meer hun best om leuke en grappige reclames te maken. Er zijn op dit moment ook spotjes op televisie die erg grappig zijn.

Elk jaar is er de uitreiking van de Gouden Loeki, dit is een prijs die gaat naar de leukste reclame van het jaar. Iedere maand houdt Ster een verkiezing en de eerste drie van elke maand gaat door naar de eindverkiezing in december. Uiteindelijk is er elk jaar een commercial die de felbegeerde Ster Gouden Loeki wint.

Dit jaar hoort ook bij de genomineerden het spotje van Interpolis met haar preventie campagne. Misschien ken je het spotje wel, waarin bewakers helemaal dubbel liggen van het lachen omdat een inbreker de deur niet open krijgt. Gaat er geen lampje branden, klik dan hier om het spotje te zien. Zij willen natuurlijk de felbegeerde Gouden Loeki in de wacht slepen. Er kan vanaf vandaag gestemd worden, dus vind jij dit ook zo’n leuke reclame, klik dan hier om te stemmen. Zo zorg jij er misschien wel voor dat Interpolis genoeg stemmen krijgt om dit jaar de Gouden loeki te winnen!

87 Comments on Help jij Interpolis aan een Gouden Loeki?

  1. Eline
    3 december 2010 at 22:13 (12 jaar ago)

    Ik vind het ene heel flauw spotje eigenlijk!

  2. janne
    4 december 2010 at 14:19 (12 jaar ago)

    Handig!!