Maak jouw dromen waar bij de Technische Universiteit van Eindhoven

Bij een Technische Universiteit denk je waarschijnlijk al gauw aan typische mannenopleidingen, dat dacht ik ook maar eigenlijk is dit gewoon een vooroordeel. Bij de Technische Universiteit van Eindhoven kun je namelijk heel veel verschillende richtingen kiezen. Lees hieronder het inspirerende verhaal van Stéphanie.

“Ik droom van kleding die zich aanpast aan het weer. Door de studie Scheikundige Technologie op de Technische Universiteit Eindhoven kwam ik erachter dat techniek heel maatschappelijk is. Mijn afstudeerproject is Smart Textiles: kleding die zich aanpast aan het weer. Door een coating van vloeibare kristallen reageert kleding op licht, temperatuur en luchtvochtigheid. Stel dat je binnen bent bij de airco en buiten is het erg warm. Als je dan van binnen naar buiten loopt dan kan je kleding bijvoorbeeld opkrullen.” Stéphanie

De Technische Universiteit van Eindhoven (TU/e) gelooft in mensen met dromen, want daar begint elke innovatie mee. Heb jij ook een droom, stel dan jouw ideale studie samen in het Bachelor en College van de TU/e en maak jouw droom waar. Ben je nieuwsgierig geworden, bezoek dan de Open dagen op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober  2013. Meld je nu aan op tue.nl/opendagen.

(Advertorial)

 

Comments are closed.

Advertisement