Estee Lauder Pure Color oogschaduw + ooglook

Vorige week in mijn shopvlog kon je mijn prijs met Estee Lauder make-up al zien en ik was vooral heel benieuwd naar de oogschaduw. Zelf ben ik echt gek op oogschaduw en het is ook het product die het meeste voorkomt in mijn stash. Ik moet zeggen dat ik nog niet heel veel duurdere oogschaduw heb, op 3 van MAC na. Ik kon natuurlijk niet wachten om er mooie ooglooks mee te maken en lees wat ik er van vind…De verpakking is echt heel mooi, heel sjiek en er zit ook een spiegeltje in het doosje. Dit is best handig maar ik moet zeggen dat ik dit soort spiegeltjes nooit gebruik. Ook zit er een sponsaplicator in en die gooi ik eigenlijk direct weg. Er zit 2,1 gram oogschaduw in en dit is voor een mono oogschaduw best wel veel, tenminste als ik het vergelijk met mijn andere oogschaduw. De kleur is paars en er zitten mooie subtiele glittertjes in. Het is de kleur ‘Amethyst Spark’. In het doosje is de kleur in ieder geval heel erg mooi.

Gelijk bij het swatchen viel het me op dat de kleur niet super gepigmenteerd is. Ik had er eerlijk gezegd meer van verwacht. Het is een hele zachte oogschaduw en het is heel makkelijk aan te brengen en te blenden. De kleur is meer aubergine op mijn huid dan paars. Dit vind ik een beetje jammer, maar toch is het wel een mooie kleur. Ik heb er al verschillende ooglooks mee gemaakt en met een basis eronder blijft de oogschaduw perfect zitten. Voor dit artikel heb ik de look van mijn face chart waarmee ik deze prijs heb gewonnen nagemaakt. Dus met grijs op mijn bewegende ooglid en paars in mijn crease…

De Estee Lauder Pure Color Eyeshadow is in 16 verschillende kleuren verkrijgbaar bij o.a. Douglas en kost €23. Zelf zou ik niet zoveel geld ervoor over hebben, ik zou eerder een mooie MAC oogschaduw kopen die ook nog goedkoper is ook!

122 Comments on Estee Lauder Pure Color oogschaduw + ooglook

 1. femketje
  17 december 2010 at 14:10 (11 jaar ago)

  erg pretty 😀

 2. Teddy
  17 december 2010 at 14:14 (11 jaar ago)

  Cutee! Echt een mooie kleur en goed aangebracht.

 3. natasja
  17 december 2010 at 14:34 (11 jaar ago)

  het is inderdaad wel een hele andere kleur paars maar wel mooi hoor

 4. Mirjam
  17 december 2010 at 15:39 (11 jaar ago)

  Nice!

 5. Lisanneleeft
  17 december 2010 at 15:52 (11 jaar ago)

  Moooie oogschaduw, maar ik zou inderdaad ook liever mac kopen voor dat geld 🙂

 6. Ilja
  17 december 2010 at 16:17 (11 jaar ago)

  Wat een mooie kleur!
  Mooi te combineren..

  Liefs Ilja

 7. natasja
  17 december 2010 at 16:53 (11 jaar ago)

  en waar koop je mac dan weten julie dan waar gewoon met ideal kan betalen op de site van mac

 8. Sanne van Huis
  17 december 2010 at 17:19 (11 jaar ago)

  @natasja je kunt sowieso niet in Nederland via een webshop Mac kopen wel heb je verschillende Mac stores en counters in Nederland.

 9. Eline
  17 december 2010 at 23:18 (11 jaar ago)

  Mooie look maar ik kan me voorstellen dat je liever een MAC oogschaduw hebt 🙂

 10. Marijke
  17 december 2010 at 23:48 (11 jaar ago)

  Mooi kleurtje!
  Past ook mooi bij de kleur van je ogen!

 11. Lisanne
  18 december 2010 at 18:48 (11 jaar ago)

  Mooi kleurtje, maar inderdaad erg duur als je naar de pigmentatie kijkt.
  Ik vind je winged eyeliner trouwens ook super mooi staan!