Vandaag ben ik onbelangrijk! En jij?

(Advertorial)

Jarenlang heb ik me ingezet voor heel veel goede doelen, dus dat blijf ik ook doen. Ik denk dat, wanneer je me al wat langer volgt ook al wel heb gemerkt aan mijn blog dat ik af en toe artikelen schrijf over goede doelen, er zijn immers soms belangrijkere dingen dan mode en beauty? En Terres des Hommes is ook zo’n goede doel waarvoor ik me graag wil inzetten. Met hun allerlaatste campagne ‘vandaag ben ik onbelangrijk’ vragen ze aandacht om iets minder met jezelf bezig te zijn. Zo kun je samen strijden tegen kinderuitbuiting en dat is natuurlijk een goede zaak!

Met hun actie willen ze graag aandacht vragen voor hun strijd tegen kinderuitbuiting. Ook Kim Feenstra heeft zich onbelangrijk gemaakt, zij heeft voor Terres des Hommes een super leuk t-shirt ontworpen met de tekst ‘vandaag ben ik onbelangrijk’. Het leuke is dat jij dit shirt ook kunt kopen voor €25. Natuurlijk gaat de opbrengst van het t-shirt naar Terres des Hommes zodat zij zich kunnen blijven inzetten, maar ook door het dragen van dit shirt laat je aan iedereen zien dat jij jezelf even onbelangrijk maakt. Op die manier vraag je nog meer aandacht en hopelijk dat iedereen even wat minder aan zichzelf gaat denken. Mocht je €25 teveel vinden dan kun je ook eenmalig een tientje doneren.

Omdat ik ook graag mijn steentje bij wil dragen, ga ik vandaag een t-shirt bestellen en deze gaan jullie zeker voorbij zien komen op mijn blog. Ben je benieuwd wat je allemaal nog meer kunt doen voor Terres des Hommes kijk dan op hun website. Maak jij jezelf ook een dag onbelangrijk?

101 Comments on Vandaag ben ik onbelangrijk! En jij?

 1. Eline
  26 november 2010 at 18:50 (12 jaar ago)

  Goed van je 🙂

 2. Manon
  26 november 2010 at 20:52 (12 jaar ago)

  Goed dat je hier aandacht aan besteed:)

 3. Madelief
  26 november 2010 at 22:04 (12 jaar ago)

  Superleuk!
  Alleen schrijf je ‘deze t-shirt’ i.p.v ‘dit t-shirt’
  Beetje stom dat ik dat zeg, maar het viel me even op!
  Maar verder echt heel leuk!

 4. Sanne van Huis
  26 november 2010 at 23:34 (12 jaar ago)

  @Madelief dank je..ik heb het even aangepast 🙂 dit, deze en dat zijn niet mijn sterkste punten 😉

 5. Marjolein
  27 november 2010 at 10:17 (12 jaar ago)

  Ooe, die shirts zijn best gaaf! Ik ga wel even op die site kijken.