Ooglook: Pink it is!

Wanneer ik aan roze oogmake-up denk, denk ik al snel aan mijn barbiepoppen van vroeger. Maar dat hoeft helemaal niet en ik denk dat de volgende ooglook dat wel bewijst. Ik heb gebruik gemaakt van drie roze kleurtjes uit mijn 88 Shimmer palette. Een hele lichtroze kleur voor in mijn ooghoeken en 2 donker roze voor op mijn ooglid. Eigenlijk wist ik niet of roze mij wel zou staan, maar eerlijk gezegd is het een mooie subtiele ooglook geworden. Waarschijnlijk ga ik deze ooglook vaker maken…

Voor deze look heb ik gebruikt:

 • 3 roze kleuren uit mijn 88 Shimmer palette
 • Donkergrijze oogschaduw van MNY
 • Sleek iInkpot eyeliner
 • NYX Jumbo Eyepencil in kleur Milk (als basis)
 • Rimmel Sexy Curve Mascara

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Ooglook: Pink it is!

 1. Kim
  10 november 2010 at 13:02 (9 jaar ago)

  Mooi! Staat ook erg leuk bij je kleur ogen!

  Beantwoorden
 2. Emma
  10 november 2010 at 13:38 (9 jaar ago)

  staat je erg mooi!
  ik pak eigenlijk nooit roze, kan ik best eens doen :)

  Beantwoorden
 3. Lisa
  10 november 2010 at 14:43 (9 jaar ago)

  Mooie look !:)

  Beantwoorden
 4. janne
  10 november 2010 at 15:08 (9 jaar ago)

  Heeeeeel mooi!! Wat kan jij mooi eyeliner zetten zeg!!! Bij mij is het altijd super bobbelig!!

  Beantwoorden
 5. Leonie
  10 november 2010 at 15:09 (9 jaar ago)

  Leuk dat roze :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *