Mijn nieuwe MAC goodies!

In mijn filmpje van gisteren zag je mijn nieuwe MAC producten al voorbij komen en het leek me leuk om hier een artikel over te schrijven, want ik heb namelijk een leuke tip voor je! Ik heb mijn MAC producten gekocht bij de Douglas in Groningen en in verschillende Douglas vestigingen met MAC counters verkopen ze leuke setjes voor leuke prijzen. Je hebt verschillende setjes waaronder die van mij. Hierin zit de Prep + Prime, Studio Moisture Cream en Fix +, voor dit setje betaalde ik €20 wat ik niet eens zo heel duur vind. De Prep + Prime is fullsize (kost €20 normaal) en de twee andere producten zijn kleinere verpakkingen, ideaal om uit te proberen. Deze kleinere producten zitter er dus gratis bij. Het zijn stuk voor stuk allemaal geweldige producten. Ook heb je nog twee andere setjes waarvan de prijzen variëren. Ben je dus nog niet heel bekend met de producten van MAC dan zijn dit ideale setjes om kennis te maken. Zie hier de producten…
Al een tijdje zocht ik een fijne foundation die goed dekt maar ondertussen ook de huid goed verzorgd. Na een beetje research te hebben gedaan, kwam ik uit bij de MAC Studio Sculpt foundation. Ik heb ook al een foundation van MAC namelijk de Mineralize foundation. Toch vind ik een vloeibare foundation variant fijner omdat dit net wat beter voor mij werkt. MAC is misschien een wat duurder merk, maar voor foundation heb ik zelf wel wat meer geld over. Een review van deze foundation volgt natuurlijk nog, maar ik wil eerst de foundation wat langer gebruiken.
De Prep + Prime heb ik al heel wat keren hiervoor gehad en ik vind dit een heel fijn product. Je brengt dit product aan als basis. Hierdoor blijft je foundation lekker lang zitten en je krijgt er een heerlijk zacht huidje van. Ook neemt het de roodheden in je gezicht af.
Met de Studio Moisture Cream was ik nog niet mee bekend en ik was dus ook erg benieuwd naar dit product. Het is een super crème en wanneer deze tube op is, ga ik zeker de fullsize variant kopen.
Altijd was ik al wel benieuwd naar de Fix +. Dit is een spray met een heel lekker geurtje waarmee je de make-up fixeert. Zo blijft je gezichtsmake-up nog beter zitten.
Over de Studio Sclupt foundation komt dus nog een artikel met een review. Maar van welke wil je nog meer graag een review zien? So let me know!

14 Comments on Mijn nieuwe MAC goodies!

 1. Eline
  29 november 2010 at 17:17 (10 jaar ago)

  Hee wat leuk dat van die setjes! Ik ga er zeker een scoren!

  Beantwoorden
 2. Veronique
  29 november 2010 at 17:34 (10 jaar ago)

  Ik wil ook wel zo’n setje :) Ik denk dat ik die ga halen binnenkort!

  Beantwoorden
 3. Judith
  29 november 2010 at 17:56 (10 jaar ago)

  Zien er allemaal echt supergoede producten uit.
  Ik zou nog wel graag een review lezen van; Studio Moisture Cream :)

  Beantwoorden
 4. Fiorellaflora
  29 november 2010 at 18:11 (10 jaar ago)

  Dat setje is leuk zeg, ik was al een tijdje benieuwd naar die producten uit het setje. mijn wishlist word langer en langer

  Beantwoorden
 5. jantine
  29 november 2010 at 19:32 (10 jaar ago)

  wat een mooie spulletjes zeg!

  Beantwoorden
 6. Melanie
  29 november 2010 at 20:46 (10 jaar ago)

  Love MAC maar te duur voor mij. Wel leuk dat je ook een keer over duurdere producten schrijft want ik vind het wel altijd heel leuk om het te zien

  Beantwoorden
 7. janne
  29 november 2010 at 20:49 (10 jaar ago)

  Ik wil ook spullies van Mac!!!! I’m jalous!! Haha!!

  Beantwoorden
 8. celeste
  30 november 2010 at 14:21 (10 jaar ago)

  IK heb nog niks van Mac, maar het zijn erg leuke dingen!

  Beantwoorden
 9. Marion
  30 november 2010 at 23:29 (10 jaar ago)

  wat leuk!
  Enige wat ik heb van MAC is hun kwasten reiniger (A) en een chocolade kleur lipstick :-).
  Ik heb trouwens gezien dat hier in Amstelveen er ook een MAC counter komt bij een douglas, Super! :-). Binnenkort even kijken voor de setjes…naar de Fix + ben ik wel nieuwsgierig.
  x

  Beantwoorden
 10. Teddy
  2 december 2010 at 19:57 (10 jaar ago)

  Wat een leuk setje en dat voor maar 20 euro! Die mini versie van Fix+ is echt super schattig. Heb zelf de fullsize en ik vind het echt top spul zeker voor pigmenten en glitters

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *