Beauty inspiratie voor de feestdagen (haar, make-up & nagels)

Heb jij al plannen voor de kerstdagen? Ik ga met kerst uiteraard lekker eten, ik heb een neven en nichten dag en tweede kerstdag ga ik denk ik heerlijk op de bank leuke films kijken. Met eerste kerstdag ga ik zeker wat extra werk maken van mijn haar, make-up en ook mijn nagels krijgen een feestelijk tintje. Speciaal voor deze dag heb ik alvast wat inspiratie opgedaan op het world wide web en ik dacht, laat ik dit met jullie delen.

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een tijdje geleden mijn haar een stuk korter geknipt, het komt nu net over mijn schouders. Wat kapsels betreft ben ik dus iets meer beperkt maar ik denk dat ik mijn haar met behulp van schuifspeldjes op ga steken. Hieronder heb ik de meest mooie en feestelijke kapsels verzameld…

kerstkapsel1

Met de feestdagen kun je qua make-up looks ook lekker uitpakken, een glittertje hier en daar extra is alleen maar heel leuk en niemand zal raar opkijken. Normaal gesproken ben ik niet zo van de glitters maar tijdens de feestdagen vind ik het juist te gek, net als de looks hieronder…

makeupkerst

Tegenwoordig kies ik vooral voor mooie donkerrood gekleurd nagels of nude tinten en ik hou niet zo heel erg van nailart. Eigenlijk ben ik nooit echt een fan geweest van ingewikkelde nailart maar tijdens de feestdagen vind ik het juist wel weer heel leuk. Je nagels kunnen dan net wat extra’s toevoegen aan je outftit…

nagelskerst

Hopelijk vonden jullie deze inspiratie leuk en ik ben benieuwd wat jij met kerst gaat doen?

Bron afbeeldingen: girlterest.com / brides.com / hairstylehub.com  / weheartit.comhttp://sonailicious.com / forcreativejuice.com / memespp.com / trend-kid.com / http://www.chalkboardnails.com / imgarcade.com / http://www.polishallthenails.com / copycatclaws.blogspot.com

 

Dit vind je vast ook leuk...

4 Comments on Beauty inspiratie voor de feestdagen (haar, make-up & nagels)

 1. Lisanne
  23 december 2014 at 12:03 (5 jaar ago)

  Wauw, prachtig al die makeup-looks en nail-art! Suuuper tof! xo

  Beantwoorden
 2. Manon
  23 december 2014 at 18:43 (5 jaar ago)

  Wat een heerlijke inspiratie!

  Beantwoorden
 3. Nicole
  23 december 2014 at 20:25 (5 jaar ago)

  Wauw wat een prachtige foto’s.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *