Review MNY oogschaduw + ooglook

Vandaag een artikel waarin ik de MNY oogschaduwkleurtjes voor je heb geswatched. Ook heb ik meteen een ooglook met drie van de kleurtjes gemaakt zodat je meteen kan zien hoe het er op mijn oog uitziet.

Ik was erg nieuwsgierig naar deze oogschaduw van MNY en dat komt voornamelijk omdat ze zo ontzettend goedkoop zijn. Je betaald namelijk per oogschaduw maar € 2,49 en dat is niet veel geld. Ik was erg benieuwd naar de pigmentatie en deze is op zich wel prima. Sommige kleurtjes zijn echt heel mooi en goed gepigmenteerd maar sommige kleuren zijn best wel slecht en heel poederig. De kleuren die ik niet goed vind zijn: 1,2 en 7. Deze zijn heel poederig en er komt heel weinig kleur vanaf (vooral de 7) en er zitten hele grote glitters is waar ik niet zo van hou. De rest van de kleuren vind ik wel erg mooi en vooral de bruine tinten en de turquoise zijn echt mijn favoriet. Maar ik zou de nummers 1,2 en 7 overslaan als je van plan bent om oogschaduw van MNY te kopen. Nog een nadeel is dat sommige potjes erg moeilijk open gaan. Ik las al op verschillende blogs dat meer meiden hier last van hadden. Maar ik vind als je gaat kijken naar de prijs en kwaliteitsverhouding dan is het een goede oogschaduw en ik weet zeker dat ik er heel veel leuke ooglooks mee ga maken!

En ik heb er ook al een ooglook mee gemaakt, dit heb ik met de kleuren 2, 3 en 4 gemaakt en het is fijne oogschaduw om mee te werken. Onder de oogschaduw had ik een basis aangebracht en de make up is de gehele dag goed blijven zitten, dat is zeker nog een pluspunt!

Waar ik nu heel benieuwd naar ben is of sommige van jullie ook al deze oogschaduw hebben en wat jullie bevindingen hierover zijn, ik lees namelijk best veel verschillende berichten over MNY. So let me know!

82 Comments on Review MNY oogschaduw + ooglook

 1. Emma
  25 oktober 2010 at 13:42 (12 jaar ago)

  ik ben erg enthousiast over deze oogschaduws! heb zelf ook nummer 309 en dat is voor mij een perfecte highlighter! 🙂

  trouwens ik las meer meiden over het lastig openen, maar heb daar zelf geen last van.. :
  als je het potje in je ene hand houdt met de open-kant van je af, en met je andere hand het dekseltje dan omhoog haalt, dan gaat het best gemakkelijk!

 2. Manon
  25 oktober 2010 at 15:33 (12 jaar ago)

  Ik vind deze lijn echt super mooi. Mooie kleurtjes, fijn op te brengen. Ik ben een fan:)

 3. Lisanneleeft.nl
  25 oktober 2010 at 17:05 (12 jaar ago)

  Ik heb zojuist een paar blushes gescoord van MNY, wat een schatjes zeg!

 4. Lotte
  25 oktober 2010 at 17:51 (12 jaar ago)

  Ik ben ook best tevreden met de oogschaduw, zitten mooie kleurtjes bij. Ik kreeg de doosjes ook steeds niet open, maar nu weet ik hoe het werkt. Je moet hem eerst een beetje indrukken en dan omhoog halen! haha

 5. Melanie
  25 oktober 2010 at 18:52 (12 jaar ago)

  Goed artikel en mooie swatches, k wil ook graag deze dingetjes kopen maar moet nog even sparen :/

 6. Eline
  25 oktober 2010 at 19:54 (12 jaar ago)

  Ik heb er helemaal niks van. Vond de verpakkingen zo cheap ;(

 7. Claudia
  25 oktober 2010 at 20:43 (12 jaar ago)

  Ik draag eigenlijk nooit van oogschaduw en als ik het draag dan zijn het neutrale kleuren. MNY is toch te opvallend voor mij.

 8. Tamara
  25 oktober 2010 at 20:43 (12 jaar ago)

  Ik heb 2 bruin tinten en ik vind ze heel mooi:D
  dus ik ga deze look zeker een keer namaken!
  Heeel mooi:D