Review MNY oogschaduw + ooglook

Vandaag een artikel waarin ik de MNY oogschaduwkleurtjes voor je heb geswatched. Ook heb ik meteen een ooglook met drie van de kleurtjes gemaakt zodat je meteen kan zien hoe het er op mijn oog uitziet.

Ik was erg nieuwsgierig naar deze oogschaduw van MNY en dat komt voornamelijk omdat ze zo ontzettend goedkoop zijn. Je betaald namelijk per oogschaduw maar € 2,49 en dat is niet veel geld. Ik was erg benieuwd naar de pigmentatie en deze is op zich wel prima. Sommige kleurtjes zijn echt heel mooi en goed gepigmenteerd maar sommige kleuren zijn best wel slecht en heel poederig. De kleuren die ik niet goed vind zijn: 1,2 en 7. Deze zijn heel poederig en er komt heel weinig kleur vanaf (vooral de 7) en er zitten hele grote glitters is waar ik niet zo van hou. De rest van de kleuren vind ik wel erg mooi en vooral de bruine tinten en de turquoise zijn echt mijn favoriet. Maar ik zou de nummers 1,2 en 7 overslaan als je van plan bent om oogschaduw van MNY te kopen. Nog een nadeel is dat sommige potjes erg moeilijk open gaan. Ik las al op verschillende blogs dat meer meiden hier last van hadden. Maar ik vind als je gaat kijken naar de prijs en kwaliteitsverhouding dan is het een goede oogschaduw en ik weet zeker dat ik er heel veel leuke ooglooks mee ga maken!

En ik heb er ook al een ooglook mee gemaakt, dit heb ik met de kleuren 2, 3 en 4 gemaakt en het is fijne oogschaduw om mee te werken. Onder de oogschaduw had ik een basis aangebracht en de make up is de gehele dag goed blijven zitten, dat is zeker nog een pluspunt!

Waar ik nu heel benieuwd naar ben is of sommige van jullie ook al deze oogschaduw hebben en wat jullie bevindingen hierover zijn, ik lees namelijk best veel verschillende berichten over MNY. So let me know!