The Body Shop DROPS OF YOUTH™ BOUNCY SLEEPING MASK

tbs101

Vanaf nu verkrijgbaar, The Body Shop Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask. Vaak hou ik het in reviews een klein beetje spannend of ik een product fijn vind ja of de nee, dit keer kan ik mijn enthousiasme niet langer verbergen. Dit nieuwe product van The Body Shop vind ik namelijk heel erg fijn en vandaag kun je in dit artikel lezen waarom…

tbs108tbs103

Voordat ik mijn liefde voor dit product toelicht, heb ik eerst even wat meer algemene informatie…

Deze nieuwe slaapmasker voor een jonger ogende huid is verrijkt met Edelweiss-stamcellen. Het masker is ontwikkeld om ’s nachts op de huid in te werken terwijl je slaapt, voor een meer veerkrachtige en gehydrateerde huid.

Drops of Youth™ Sleeping Mask bevat hyaluronzuur, dat bekend staat om zijn vermogen om vocht af te geven en vast te houden, en Community Fair Trade-Babassu-Olie, dat ook helpt om vocht vast te houden in de huid.

In dit masker zitten dus veel verzorgende ingrediënten die ’s nachts hun werk doen als je ligt te slapen. Vooral Edelweiss is een bijzonder sterk plantje, deze kan overleven in barre weersomstandigheden op grote hoogte, en heeft een buitengewoon celvernieuwend vermogen. Klinkt als hét perfecte bestanddeel voor een gezichtsmasker!

Complete lijst met ingrediënten:

Aqua/Water (Solvent), Propanediol (Viscosity Modifier), Glycerin (Humectant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Helianthus Annuus Hybrid Oil (Emollient), Polysorbate 20 (Emulsifier), Diheptyl Succinate (Skin Conditioning Agent – Emollient), Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer (Viscosity Controlling Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Benzyl Alcohol (Preservative), Caprylhydroxamic Acid (Chelating Agent), Sodium Hyaluronate (Humectant), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Parfum/Fragrance (Fragrance), Disodium EDTA (Chelating Agent), Adenosine (Skin-Conditioning Agent), Caffeine (Skin Conditioning Agent), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (Film Former), Linalool (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Leontopodium Alpinum Meristem Cell Culture (Skin Conditioning Agent), Limonene (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), Xanthan Gum (Viscosity Modifier).

tbs105

Dit masker voor de nacht zit in een flinke pot en bevat maar liefst 90 ml. Dit product komt met een spateltje en dat is fijn, zo hoef je niet elke keer met je vingers in het potje. Dit masker is onderdeel van de Drops of Youth™ productlijn en dat is ook te zien aan de herkenbare verpakking.

tbs195

De drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask is een masker dat je ’s nachts gebruikt voordat je gaat slapen en die je achteraf niet hoeft te verwijderen, ook niet in de ochtend. Dit masker breng je aan nadat je de huid heb gereinigd. Je pakt een kleine hoeveelheid, ongeveer ter grootte van een twintig Eurocentje en vervolgens breng je het masker aan. Speciaal voor dit masker heeft The Body Shop een video gemaakt waarin je kunt zien hoe je dit product het beste kunt aanbrengen, zie hieronder:

tbs104

Het masker voelt heel bouncy aan, een beetje vergelijkbaar met pudding. Het product ruikt lekker fris. Na het aanbrengen voelt mijn huid wat plakkerig aan en dit is niet een heel fijn gevoel maar ook niet heel storend gezien je toch gaat slapen. Na een tijdje, ongeveer 15 minuten, wordt het plakkerige gevoel wel minder. Als je in de ochtend wakker wordt is het masker volledig in je huid getrokken. Mijn huid voelt sinds ik dit masker gebruik heel zacht en gehydrateerd aan. Een tijd lang had ik enorm last van huidschilfers maar sinds ik dit masker gebruik is dit een stuk minder. Ook merk ik dat mijn foundation, na gebruik van dit masker, er op mijn huid een stuk beter uitziet.

Ondanks dat het masker wat plakkerig aanvoelt na het aanbrengen, ben ik super enthousiast over dit nieuwe product van The Body Shop. Mijn huid ziet er een stuk beter uit en voelt elke ochtend heerlijk zacht aan. Daarnaast is het product ook nog eens heel zuinig in gebruik, je hebt per keer niet veel nodig en met een pot kun je dus een wel een tijdje vooruit.

The Body Shop Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en webshop en kost €27,-. 

73 Comments on The Body Shop DROPS OF YOUTH™ BOUNCY SLEEPING MASK

 1. Beautyjuf
  4 maart 2015 at 11:08 (7 jaar ago)

  Wat ontzettend fijn dat er een spateltje bijzit. Dat vind ik zeker een pluspunt! Het klinkt als een veelbelovend product. Helaas lijkt mij het plakkerige gevoel niet zo prettig.

 2. Janneke
  4 maart 2015 at 13:21 (7 jaar ago)

  Dit klinkt heeel interessant. Heb zelf ook heel erg veel last van huidschilfers op mijn voorhoofd waardoor mijn foundation soms echt niet mooi zit. Toch maar eens een kijkje nemen!

 3. Manon
  4 maart 2015 at 13:39 (7 jaar ago)

  Klinkt goed!

 4. Nicole
  4 maart 2015 at 16:01 (7 jaar ago)

  Klinkt heel erg fijn! De verpakking ziet erook echt heel luxe uit!

 5. Julie
  4 maart 2015 at 21:38 (7 jaar ago)

  Ik heb al goede en minder goede dingen gehoord over dit masker! 🙂 Ik heb twee samples meegekregen, tijd om ze zelf eens te proberen dus! 🙂