Review: 88 Metal Mania Palette


Na de 88 Shimmer Palette en de 88 Warm Palette ben ik nu ook in het bezit van een 88 Metal Mania Palette. Deze wou ik al best wel lang en een tijdje geleden heb ik deze gekocht. Ik gebruik deze palette regelmatig en kan nu goed vertellen wat ik ervan vind. Het is de bekende 88 Palette met 88 pans in mooie warme tinten in een zwarte doos. Bijna alle kleurtjes hebben shimmer en zijn op het eerste gezicht erg mooi. Er zitten voor mij veel bruikbare kleuren in omdat ik toch vaak bruine en grijze tinten gebruik. Ook zitten er prachtige zacht roze kleurtjes bij die je eventueel ook als blush kan gebruiken. Tenminste ik doe dat wel eens en dat kan prima. Het is een mooi palette waar je heel veel verschillende ooglooks mee kan maken. Maar nu de kwaltiteit.

Wat me meteen eigenlijk opvalt is dat wanneer ik met mijn kwasten in ga dat het heel los zit en ik heb dus behoorlijk last van korrelig oogschaduw en dat is jammer. De pigmentatie is oke, maar ik had er eerlijk gezegd iets meer van verwacht. Natuurlijk kun je er hele toffe ooglooks mee maken en met een goede basis eronder worden de kleuren intenser. Als ik de kleurtjes bekijk in de palette zie ik ook dat er heel veel dezelfde kleurtjes in zitten. En als ik het vergelijk met andere 88 Metal Mania Palette die ik op andere blogs zie, zie ik eigenlijk verschil, dus ik ben bang dat ik met een ‘fake one’ te maken heb, erg jammer. Natuurlijk ben ik wel heel blij met mijn palette want ik heb er wel veel kleurtjes bij en kan er genoeg ooglooks mee maken, maar ik had natuurlijk liever de originele palette gehad. Hieronder zie je de swatches:

Als je een 88 Metal Mania palette wil kopen zou ik dat bij bijvoorbeeld Boozyshop kopen, want daar verkopen ze in ieder geval de originele. Voor deze palette betaal je rond de €22,- en dat vind ik niet duur voor 88 kleurtjes. Ben je nog op zoek naar een palette met veel verschillende kleuren in rustige tinten (moet je wel de originele hebben) dan is dit echt een aanrader!

76 Comments on Review: 88 Metal Mania Palette

  1. Eline
    18 oktober 2010 at 10:48 (12 jaar ago)

    Ik vind het een mooi pallete!

  2. Lisanneleeft
    18 oktober 2010 at 11:13 (12 jaar ago)

    zou wel jammer zijn als het echt een nepperd is :S