Ooglook: Colourful Eyes

Ik ben weer eens aan het experimenteren gegaan met heel veel kleur. Het is misschien niet een look die ik overdag ga dragen, maar voor een avondje stappen vind ik het erg gaaf. Voor deze look heb ik een felgele oogschaduw kleur uit de 88 Shimmer Palette gebruikt, de Sleek Eye dust in de kleur Jet Set en de NYX Ultra Pearl Mania in de kleur Jade Pearl. Dit zijn felle kleuren die mijn ogen flink laten knallen. In het echt zijn mijn ogen iets meer knallend, maar helaas is dit erg lastig vast te leggen met mijn camera. Vind je het wat?

Zou je het leuk vinden als ik deze ooglook een keertje in een make-up tutorial laat zien? Onderaan heb ik een poll geplaatst zodat je daar makkelijk een antwoord ik kan vullen (dus lurkers…).

[poll id=”8″]

103 Comments on Ooglook: Colourful Eyes

 1. Eline
  14 oktober 2010 at 17:50 (12 jaar ago)

  Ziet er goed uit!

 2. Leonie
  14 oktober 2010 at 19:57 (12 jaar ago)

  Mooie look! Misschien leuk om de producten op een foto te zetten. Dan weten we beter welke kleuren je gebruikt.
  Ik denk dat een filmpje niet echt nodig is, aangezien je het op dezelfde manier gemaakt hebt als de ooglook van van de week.

 3. Melanie
  14 oktober 2010 at 20:07 (12 jaar ago)

  Leuk en mooi en ik zou juist graag een filmpje willen zien misschien is het een klein beetje hetzelfde maar je hebt vast ook andere producten gebruikt en ik vind filmpjes altijd heel leuk om te bekijken.

 4. Romy
  14 oktober 2010 at 20:23 (12 jaar ago)

  Super mooi, ik wou dat ik dat kon!

 5. Kim
  16 oktober 2010 at 10:53 (12 jaar ago)

  Heel erg mooi!

 6. Tamara
  19 oktober 2010 at 16:27 (12 jaar ago)

  heel mooi:O
  kan je er een filmpje van maken?
  en miss als je wilt een look die je naar school kunt dragen (havo3)

 7. Sanne van Huis
  19 oktober 2010 at 17:55 (12 jaar ago)

  @Tamara aan de poll te zien komt hier een filmpje over dus hou mijn blog in de gaten 😉 en ik ga binnenkort een hele mooie ooglook maken die denk ik wel naar school zou kunnen, namelijk met bruine tinten..