Mijn nagellak musthaves voor het najaar

Om de nagellak trend kun je eigenlijk niet meer heen. Ook ik ben helemaal gek op nagellak en ik heb inmiddels minstens veertig verschillende potjes in de meest uiteenlopende kleurtjes. Maar een nagellak lover wil altijd meer, dus ik ook! Zie hier mijn musthave kleuren die ik graag in mijn stash wil verwelkomen…

De kleuren die je hier ziet zijn dit najaar ook helemaal hip. Je ziet veel grijze, bruine en groene tinten, met shimmer maar ook hele matte kleuren.Om iets meer kleur en warmte wil ik ook graag mooie paarse en rode tinten nagellak. Eigenlijk vind ik dat rood altijd kan, het is een hele tijdloze kleur. De nagellakjes zijn van allemaal verschillende merken en de prijzen liggen tussen de twee en de zesentwintig Euro.

122 Comments on Mijn nagellak musthaves voor het najaar

 1. Lisa
  22 oktober 2010 at 16:59 (12 jaar ago)

  Mooie kleurtjes ! 😀

 2. Manuela
  22 oktober 2010 at 17:04 (12 jaar ago)

  Vooral de lichte kleur van OPI lijkt me mooi 😀

 3. Kim
  22 oktober 2010 at 17:18 (12 jaar ago)

  Oeh hele mooie kleurtjes 😀

 4. Lisanneleeft.nl
  22 oktober 2010 at 17:54 (12 jaar ago)

  Leuke kleurtjes! heb die kleuren zo’n beetje allemaal wel in bezit 🙂

 5. janne
  23 oktober 2010 at 13:00 (12 jaar ago)

  De bruine van Catrice, de bruine van Essie en de donkerrode van Essie vind ik mooi!