Bruin/blauwe ooglook!

Ik was weer aan het experimenteren met mijn make-up en daar kwam deze ooglook uit. Het bestaat uit verschillende bruine kleuren en een blauwe kleur. Dit is een ooglook die ik ook gewoon overdag zou dragen. Ik heb alle producten die ik voor mijn ogen, gezicht en lippen heb gebruikt gefotografeerd, dat leek me wel handig!

Helaas zie je door mijn camera niet echt dat ik bruine kleuren heb gebruikt, daarom heb ik ook nog foto’s met flits gemaakt en hier komen de kleuren iets beter over.Benieuwd naar de producten die ik heb gebruikt voor deze look? Bekijk het hieronder…1.) MNY oogschaduw kleur 125 2.) MNY oogschaduw kleur 433 3.) Sleek oogschaduw kleur Jet Set 4.) Gosh Lipgloss kleur 89 5.) Rimmel Sexy Curve Mascara extra black 6.) Gosh Kohl potlood zwart 7.) NYX Jumbo eye pencil kleur Milk 8.) Strictly Pure Cosmetics oogschaduw kleur Cool 9.) MAC Blush Ombre Azalea Blossom 10.) MAC Mineralize Skinfinish Natural kleur light 11.) Gosh X-ceptional wear foundation kleur 17 natural.

Zoals je ziet heb ik voor deze look veel verschillende make-up merken gebruikt, de wat duurdere maar ook goedkopere zoals NYX en Gosh. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vinden en of je het ook zou dragen?

7 Comments on Bruin/blauwe ooglook!

 1. Tamara
  31 oktober 2010 at 18:14 (10 jaar ago)

  Wat een leuke look:D

  Beantwoorden
 2. janne
  31 oktober 2010 at 18:31 (10 jaar ago)

  Waaaauww!! Wat een gaaaaave look!! Echt mooi! Staat je ook goed. Maar ik draag niet zo snel blauwe oogschaduw…

  Beantwoorden
 3. Lisa
  31 oktober 2010 at 19:25 (10 jaar ago)

  Mooie ooglook ! :)

  Beantwoorden
 4. Manon
  31 oktober 2010 at 19:55 (10 jaar ago)

  Wauw echt heel erg mooi!!

  Beantwoorden
 5. myca
  31 oktober 2010 at 23:00 (10 jaar ago)

  Ik ben je gaan volgen want ik vind je super. hihih

  Beantwoorden
 6. Emma
  1 november 2010 at 14:31 (10 jaar ago)

  wat een mooie, frisse look!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *