Ooglook: Natural Eye

Gisteren vroeg ik op Twitter wat jullie het liefste zouden zien een echte smokey eye of meer een natural eye. En jullie gingen massaal voor de natural! Op NU.nl las ik gisteren heel toevallig dat de natural make-up looks veel op de catwalk was gespot en dat wordt geheid een hit.

Voor deze ooglook heb ik mijn 15 Warm Shimmer Palette gebruikt. In de ooghoeken heb ik gekozen voor een hele lichte kleur. In buitenkant van mijn ooghoeken zit donker roze. In de crease heb ik een donkerbruine kleur gebruikt. Daarna alles heel goed geblend zodat het mooi in elkaar over loopt. Ik heb dit keer geen eyeliner gebruikt want dit zorgt voor erg harde lijnen en dit wou ik juist voorkomen. Onder mijn onderste wimper rand heb ik gebruik gemaakt van een donker bruine kleur uit mijn 15 Warm Shimmer Pallette. Op mijn wimpers heb ik de mascara ‘Clinique High Impact’.  Zie hier de look…

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vinden? Zelf mis ik klein beetje een eyeliner omdat ik dat eigenlijk altijd op mijn ogen draag dus het staat een beetje kaal. Toch vind ik het wel een erg mooie look voor overdag, het staat fris en het is erg makkelijk te maken!

6 Comments on Ooglook: Natural Eye

 1. Melanie
  27 september 2010 at 16:07 (10 jaar ago)

  Mooi! en juist wel leuk dat er geen eyeliner lijntje zit, dit zou ik zo dragen naar school

  Beantwoorden
 2. Céleste
  27 september 2010 at 16:08 (10 jaar ago)

  Heel erg mooi gedaan!

  Beantwoorden
 3. Eline
  27 september 2010 at 17:50 (10 jaar ago)

  Ik vind dit net iets TE naturel :)

  Beantwoorden
 4. Caroline.
  28 september 2010 at 18:04 (10 jaar ago)

  Heel mooie look, heel handig voor gwn een dag school fzo!

  Beantwoorden
 5. Valeria Rannels
  12 augustus 2020 at 11:27 (3 dagen ago)

  I just want to mention I’m new to blogs and definitely enjoyed this web-site. Most likely I’m want to bookmark your website . You actually come with great writings. Cheers for sharing with us your webpage.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *