Ooglook: Natural Eye

Gisteren vroeg ik op Twitter wat jullie het liefste zouden zien een echte smokey eye of meer een natural eye. En jullie gingen massaal voor de natural! Op NU.nl las ik gisteren heel toevallig dat de natural make-up looks veel op de catwalk was gespot en dat wordt geheid een hit.

Voor deze ooglook heb ik mijn 15 Warm Shimmer Palette gebruikt. In de ooghoeken heb ik gekozen voor een hele lichte kleur. In buitenkant van mijn ooghoeken zit donker roze. In de crease heb ik een donkerbruine kleur gebruikt. Daarna alles heel goed geblend zodat het mooi in elkaar over loopt. Ik heb dit keer geen eyeliner gebruikt want dit zorgt voor erg harde lijnen en dit wou ik juist voorkomen. Onder mijn onderste wimper rand heb ik gebruik gemaakt van een donker bruine kleur uit mijn 15 Warm Shimmer Pallette. Op mijn wimpers heb ik de mascara ‘Clinique High Impact’.  Zie hier de look…

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vinden? Zelf mis ik klein beetje een eyeliner omdat ik dat eigenlijk altijd op mijn ogen draag dus het staat een beetje kaal. Toch vind ik het wel een erg mooie look voor overdag, het staat fris en het is erg makkelijk te maken!