Nagels met Catrice ‘Caught on the Red carpet’ en Eyeko

De laatste tijd ben ik echt helemaal into de nagellakjes en mijn stash wordt steeds groter en groter. Ik ben vooral erg fan van Eyeko en Catrice nagellak en dat kon je laatst ook al wel zien in mijn artikel die ik hier over maakte.

Ik had een keer zin in om een soort van nail art te gaan maken, het is nog niet echt spectaculair maar het is een begin. Het kleurtje van Eyeko ‘Cosmic Polish’ is niet meteen een kleurtje die ik op mijn nagels zou doen, maar in combinatie met een andere kleur vind ik het wel leuk. De donkerrode kleur is Catrice ‘Caught on the red carpet’ en is ÊÊn van mijn favorieten. Dit is een mooie warme donkerrode kleur en staat heel mooi classy. Hierover maakte ik met het Eyeko lakje diagonale streepjes en ik vond het resultaat best wel leuk!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Binnenkort komt er trouwens een filmpje online waarin ik laat zien hoe je een ‘marble’ effect maakt op je nagels, so stay tuned!

111 Comments on Nagels met Catrice ‘Caught on the Red carpet’ en Eyeko

 1. Angela
  11 september 2010 at 17:23 (12 jaar ago)

  Leuk gedaan!

 2. Eline
  11 september 2010 at 20:26 (12 jaar ago)

  Die basiskleur is mooi!

 3. Floor
  11 september 2010 at 22:15 (12 jaar ago)

  Ben het met de dames hierboven eens 😉 Heel gaaf!

 4. Emma
  12 september 2010 at 09:50 (12 jaar ago)

  ik zou het zelf denk ik bij 1 of 2 diagonale streepjes per nagel hebben gehouden, maar vind de kleuren erg mooi! 😀 leuk gedaan

 5. Sanne van Huis
  12 september 2010 at 11:47 (12 jaar ago)

  @ allemaal Dank jullie wel voor de complimenten ladies 🙂

 6. Janne
  12 september 2010 at 12:38 (12 jaar ago)

  Leuk! I LOVE NAIL ART EXPERIMENTEREN! Ga ik zo ook doen want het is *weer!