Catrice Lashes to Kill False Lashes mascara

Het testen van mascara’s vind ik een van de leukste dingen om te doen. Vooral omdat ik altijd hoop op zwarte, volle wapperende wimpers. Er bestaan echt super veel soorten en verschillende mascara’s en er komen ook steeds meer nieuwe bij. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft Catrice een tijdje geleden een update gehad en er zijn ook weer nieuwe mascara’s aan het assortiment toegevoegd. Vandaag review ik voor jullie de Catrice Lashes to Kill mascara, is dit dan die enige echte waar alle vrouwen naar op zoek zijn?

Dit is wat Catrice te zeggen heeft over deze mascara:

Nieuw in de Lashes to Kill Mascara serie: verlengt en geeft volume met speciale nylon vezels voor wimpers met een waanzinnig wow-effect! Dankzij de speciale formule hechten de vezels direct en langdurig aan de wimpers. Hiermee creëer je het effect van valse wimpers met ultravolume! Verleidelijk en gevaarlijk!

 

Een hoop veelbelovende woorden waar ik heel enthousiast door word. De mascara heeft dus vezeltjes waardoor je wimpers langer maar ook dikker lijken. Bij het lezen van vezels moet ik wel meteen denken een klontjes maar wie weet valt dit mee…

De verpakking ziet er goed uit, niet heel bijzonder maar het is ook een mascara dus daar verwacht ik qua looks ook niet heel veel van, voor mij is de inhoud een stuk belangrijker. De dop heeft trouwens een aparte vorm die een hele prettige grip heeft.

En over het borsteltje gesproken, deze bestaat uit ‘echte’ haartjes (vind ik altijd erg fijn werken). Het is zo op het eerste gezicht niet een heel speciaal borsteltje. Niet heel dik maar ook niet heel dun, gewoon gemiddeld. Bij het zien van het borsteltje heb ik wel meteen het idee dat deze mascara wel eens flink kan gaan klonteren. Het borsteltje werk trouwens erg fijn en ik kan gemakkelijk ook mijn kleinste wimperhaartjes ‘meepakken’.

Hierboven zie je het resultaat op mijn ‘naakte’ oog. Ik ben eigenlijk wel verrast door deze mascara. De mascara zelf is namelijk goed zwart en geeft een mooi resultaat aan mijn wimpers. Ik moet wel heel eerlijk toegeven dat ik mascara op een geheel ‘blote’ oog niet heel charmant vind staan, het effect gecombineerd met een ooglook vind ik persoonlijk toch wat mooier maar zo zie je wel heel goed wat de mascara precies doet. Hieronder nog een foto met de mascara in combinatie met een ooglook…

Mijn wimpers worden door de Lashes to Kill mascara goed zwart, ze krijgen iets meer lengte en veel volume en de haartjes worden mooi gesepareerd. Toch is er een nadeel, het ‘klontgevaar’ ligt namelijk wel op de loer. Mijn tip is om het borsteltje eerst even goed af te vegen aan de opening zodat je de kans op klontjes verkleind.

Deze Catrice Lashes to Kill Volume mascara heeft mij zeker wel verrast en vind ik het een goede budget tip. Het geeft nog steeds niet het WAUW effect waar ik zo op hoop maar ik denk dat deze mascara gewoon (nog) niet bestaat. Misschien zijn mijn verwachtingen wel gewoon veel te hoog?! Deze mascara is o.a. te koop bij Kruidvat en kost €3,99.

120 Comments on Catrice Lashes to Kill False Lashes mascara

 1. Isabel
  25 februari 2013 at 16:36 (10 jaar ago)

  Ik heb ‘m zelf ook (alleen nog niet gebruikt). Klinkt heel fijn!

 2. Charile
  25 februari 2013 at 16:36 (10 jaar ago)

  Ziet er mooi uit, maar deze laat ik toch wel liggen 🙂

 3. Danielle
  25 februari 2013 at 16:44 (10 jaar ago)

  Ziet er goed uit. Ik heb alleen nog veel dichte mascara’s liggen.

 4. femketje
  25 februari 2013 at 17:18 (10 jaar ago)

  ik denk dat ik deze skip, heb best snel clumpy lashes door zulk soort mascara’s >.<

 5. Ingeborg
  25 februari 2013 at 17:26 (10 jaar ago)

  Wauw, ziet er goed uit!

 6. Canan
  25 februari 2013 at 17:31 (10 jaar ago)

  je denkt je bent stoer!!!!!!!!!!!

 7. Belllezza
  25 februari 2013 at 17:39 (10 jaar ago)

  Ik vind hem er best goed uitzien 🙂

 8. Femke
  25 februari 2013 at 19:07 (10 jaar ago)

  Mijn oordeel van deze mascara is eigenlijk precies hetzelfde als dat van jouw. Prima budget mascara, maar de enthousiaste kreet ”wauw ik heb echt fake lashes” blijft uit 😉

 9. Aurelie
  25 februari 2013 at 19:16 (10 jaar ago)

  Ik heb deze mascara ook en ik vind hem ook vrij goed. Hij is niet wauw maar tot nu toe heb ik nog geen mascara gevonden die mij een wauw gevoel bezorgt. Dus deze vind ik echt wel fijn werken.

 10. Marjolein
  25 februari 2013 at 19:22 (10 jaar ago)

  Ik vond deze mascara zelf tegen vallen: klontjes en het verdeelde mn wimpers niet zoals ik dat wou. Ik vind het resulaat op de fotos hier een stuk mooier, toch maar weer is een keer proberen 😉

 11. Angelique
  25 februari 2013 at 19:48 (10 jaar ago)

  Om heel eerlijk te zijn ben ik niet weg van het resultaat

 12. Kirsten
  25 februari 2013 at 19:49 (10 jaar ago)

  Ik vind hem erg mooi, een een beetje klonten vind ik niet erg voor die prijs!

 13. Dat Zit Wel Snor
  25 februari 2013 at 19:58 (10 jaar ago)

  Ik heb deze mascara ook en ik heb het na twee keer gebruik gelijk in de prullenbak gegooid. Werkte bij mij voor geen meter. Ik kreeg alleen maar vieze klonten en spinnen poten.

 14. Kim
  25 februari 2013 at 20:08 (10 jaar ago)

  Ik gebruik um zelf ook, super fijn!

 15. Linda
  25 februari 2013 at 20:20 (10 jaar ago)

  Ik heb hem één keer geprobeerd, maar vind hem tot n u toe erg klonterig helaas. Jammer, want mijn wimpers werden wel mooi lang.

 16. Linsey
  25 februari 2013 at 20:21 (10 jaar ago)

  Ziet er wel goed uit, zeker voor die prijs! Vraagje: vlekt hij? Daar heb ik namelijk áltijd last van, en ik heb geen zin om weer zo’n mascara te kopen :’)

 17. Ashleey
  25 februari 2013 at 20:30 (10 jaar ago)

  Ziet er wel goed uit maar niet echt iets voor mij. Ik heb er nog genoeg thuis

 18. Jana
  25 februari 2013 at 20:35 (10 jaar ago)

  Ziet er fijn uit 😀 x

 19. Axelle
  25 februari 2013 at 21:37 (10 jaar ago)

  heb hem zelf ook gehad , en was er heel tevreden over !

 20. LounaBeauty/ Milou
  25 februari 2013 at 23:14 (10 jaar ago)

  Wauwww indd een verrassende mascara. Deze wil ik wel proberen hoor. 🙂 Ziet er echt goed uit, mooie separatie ook.

 21. Martina
  25 februari 2013 at 23:52 (10 jaar ago)

  Ziet er best goed uit!

 22. Tamara
  26 februari 2013 at 14:07 (10 jaar ago)

  Ik gebruik deze mascara ook al een tijdje en ik ben er helemaal weg van! Oké, het is geen Dior mascara die ik 100x liever heb, maar voor dit budget vind ik het een echte topper!