Fashiolista een handige site voor Fashion Lovers!

(Advertorial)

Het World Wide Web staat inmiddels vol met mode webshops en ik heb zo mijn favoriete shops. Natuurlijk ben ik vanwege mijn blog altijd op zoek naar leuke fashion items. Deze sla ik altijd op mijn PC zodat ik daar leuke artikelen mee kan maken. Maar met de komst van Fashiolista.com is dat eigenlijk niet meer nodig.

Fashiolista.com is een hele handige site voor ware fashion lovers die makkelijk hun favoriete items op willen slaan. Op deze site ontdek jij je eigen persoonlijke stijl en kun je dit ook delen met andere fashion lovers! Wanneer jij je aanmeld op de site, wat ik inmiddels ook heb gedaan, kun je items toevoegen vanaf bijna elke online fashion shop met behulp van het Fashiolista hartje. Deze is erg makkelijk in een paar seconden te installeren. Zo kun je tijdens het surfen heel makkelijk een item die je leuk vindt met het hartje toevoegen aan je profiel op Fashiolista.com. Op die manier voeg je steeds meer items toe aan je profiel en zo creëer je langzamerhand een lijst met jouw persoonlijke stijl en must haves. En dat is niet het enige wat je kunt doen, want mensen die jouw stijl leuk vinden kunnen je gaan volgen, maar dat kan natuurlijk ook andersom.

Ik kan me zo voorstellen dat jij als fashion lover nieuwsgierig bent geworden en je ook wil aanmelden bij Fashiolista.com. Dit kan heel makkelijk en het duurt nog geen twee minuutjes en ik heb inmiddels ook al een lijstje met wat must haves verzameld. Dus meld je nu aan en ondervind zelf het gemak van Fashiolista.com.

Zie hier mijn lijstje met mijn ‘Latest Loves’:

 

Dit vind je vast ook leuk...

3 Comments on Fashiolista een handige site voor Fashion Lovers!

 1. Loeder
  28 september 2010 at 15:11 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik ben toevallig ook laatst lid geworden hiervan..

  Beantwoorden
 2. Melanie
  30 september 2010 at 17:25 (9 jaar ago)

  Leuk heb even een kijkje genomen zojuist maar dit is echt zo’n site waar ik uren op kan zitten ;)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *