Win exclusieve VIP kaarten voor de Milner Open

(Advertorial)

Zoals iedereen weet is het nog steeds zomer, ook al is het weer soms wat wisselvallig over het algemeen schijnt de zon en valt er weinig regen. Bij mooi weer denk ik ook altijd aan outdoor sporten en Beachvolleybal hoort daar natuurlijk ook bij.

Lekker op het strand, zonnetje in het gezicht en gezellig met vrienden of familie een beachvolleybal wedstrijd kijken  is een hartstikke leuk uitstapje. En het goede nieuws is dat je VIP kaarten kan winnen voor de finale van de Milner Open in het The Hague Beach Stadium. Wat je hiervoor moet doen is heel simpel je gaat naar de website van Milner en omschrijf daar jouw ideale stranddag.

Wil je liever zelf een potje beachvolleybal spelen dan kun je ook gaan sparen voor een beachvolleybal. Dit doe je door 5 actiecodes van de Milner-verpakkingen te sparen en deze kun je online invoeren. Neem vervolgens de actiestickers en bijbehorende coupon mee naar Perry Sport en hier ontvang je een Milner wedstrijdbal met handtekeningen van o.a. de spelers Reinder Nummerdor & Richard Schuil en Sanne Keizer & Marleen van Iersel.

Ga je dit weekend toevallig nog naar Scheveningen dan kun je alvast de Jiba NK Beach Volleyball meemaken. Hier strijden 32 teams op verschillende niveau’s tegen elkaar. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de Milner teams kijk je op GetTheBall.nl

90 Comments on Win exclusieve VIP kaarten voor de Milner Open

  1. Ellen
    9 augustus 2010 at 09:39 (12 jaar ago)

    Je kan natuurlijk zelf ook mee doen op het strand van scheveningen! Echt heel leuk om te doen! 🙂 (heb ik afgelopen weekend gedaan)

  2. Myrthe
    15 augustus 2010 at 11:30 (12 jaar ago)

    Het was echt een super leuk weekend!