Leuke webshop ‘Topvintage.nl’

Dat inmiddels het hele internet vol staat met mode webshops, dat is al lang geen nieuws meer. Voor iedere smaak en stijl is er wel iets te vinden, het internet is wat dat betreft zeer uitgebreid en dat zie ik alleen maar als heel positief. Want wat is fijner om vanuit je luie stoel aankopen te doen? Af en toe komt er een shop voorbij waarvan ik vind dat die wel wat meer aandacht verdiend, zo ook Topvintage.nl.

Op 1 april 2008 heeft TopVintage haar digitale deuren geopend en is inmiddels doorgegroeid tot één van de meest toonaangevende online retro boutiques van Europa. De stijl van de kleding en accessoires zou ik willen omschrijven als retro, jaren 50 en pin-up. De collectie bestaat voornamelijk uit veel verschillende jurkjes, van jurken met lange mouwen tot aan halter jurkjes. Maar ook vind je er kledingstukken zoals blazers, tops en rokken en ook voor accessoires zoals tassen, schoenen en sieraden kun je bij de shop terecht. Het aanbod is erg divers en de kans van slagen in de shop is dus erg groot.

topvin202 topvin101

In 2011, 2012 en 2013 heeft TopVintage de beste webwinkel ‘damesmode’ Thuiswinkel Award gewonnen en dat zegt al wel iets over de betrouwbaarheid van de shop. Wanneer je een bestelling plaatst voor 21.00 uur op een doordeweekse dag wordt je pakketje op dezelfde dag verzonden. Betalen kun je op veel verschillende manieren doen, bijvoorbeeld via: iDeal, Creditcard, Mister Cash, Giropay, Paypal, of doormiddel van een overboeking. En ben je uiteindelijk toch niet zo tevreden over je aankoop of is de maat niet juist dan kun je het item binnen 30 dagen terug sturen/ruilen. Een goede service dus, dat is zeker een dikke pluspunt!

Ik kan mij voorstellen dat je inmiddels wel nieuwsgierig bent geworden, dus neem vooral even een kijkje in de shop en vertel mij vooral bij de comments wat je van TopVintage vindt…

2 Comments on Leuke webshop ‘Topvintage.nl’

 1. Martina
  26 september 2014 at 06:52 (6 jaar ago)

  Ik ben nog niet bekend met deze webshop

  Beantwoorden
 2. Mirne
  26 september 2014 at 09:36 (6 jaar ago)

  Ik vind het bij andere wel supertof, maar voor mij zijn die jaren 50/60 toch niet echt mijn stijl

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *