Make-up look metallic blue

Dit keer weer een ooglook, want op de vorige kreeg ik positieve reacties dus ik had weer een nieuw look die ik graag met jullie wil delen. In deze look heb ik grijze en zwarte tinten gecombineerd met een blauw metallic kohl potlood. Voor deze look gebruik ik de 88 palette, potloodje van Make-up Forever en mascara van Clinique.

Deze look is eigenlijk heel makkelijk te maken. Met de juiste kwasten en een goede oogschaduw basis is het eigenlijk een eitje. Het is een kwestie van opbrengen en goed blenden zodat je een mooie overgang van kleuren krijgt. Ik ben benieuwd of jullie het ook een keer leuk zouden vinden om een beauty filmpje te zien?

 

Dit vind je vast ook leuk...

4 Comments on Make-up look metallic blue

 1. Nicole
  14 augustus 2010 at 22:59 (10 jaar ago)

  Mooie simpele look zonder poespas. Leuk! ^^

  x

  Beantwoorden
 2. Carien
  15 augustus 2010 at 14:42 (10 jaar ago)

  Super mooie ooglook, alleen ik krijg dat nooit zo mooi. Ik moet nog beter worden in make uppen.

  Beantwoorden
 3. Eva!
  15 augustus 2010 at 18:53 (10 jaar ago)

  mooi! je hebt zulke mooie sprekende ogen!

  Beantwoorden
 4. Magliette Borussia Dortmund
  11 mei 2019 at 03:50 (1 jaar ago)

  An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who
  has been doing a little research on this. And he actually bought me breakfast simply because
  I found it for him… lol. So allow me to
  reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk
  about this matter here on your web page. Magliette Borussia Dortmund

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *