Make-up look Groen/geel ooglook

Misschien herkennen jullie dit wel, ik kies namelijk vaak voor dezelfde ooglook, veilig bruin dus. Het staat goed bij mijn ogen het is niet te opvallend. Daar is natuurlijk niets mis mee maar het is soms ook wel een beetje saai. En af en toe ben ik wel in voor een experiment en pak ik mijn 88 Shimmer Palette erbij en ga ik flink met kleur aan de slag. Zo is ook de groen/geel ooglook ontstaan. Groen is een kleur die ik zelf niet snel gebruik maar ik moet zeggen dat het experiment is geslaagd. Zie hier de foto’s ( helaas komt de groen op de foto bijna over als blauw, het is dus groen).

Voor deze look heb ik de 88 palette gebruikt en heb ik vooral de gele en groene tinten gebruikt. Wat ik ook vaak doe is kleurtjes mixen. Zo heb ik de geel met groen gemixt voor mijn ooghoeken zo krijg je een beetje een lime kleur. Onder mijn oogschaduw draag ik een Hema oogschaduw basis. In mijn ooghoeken heb ik ook nog een lime kleurige oogpotlood van de Hema gebruikt die ik nog had. Hierdoor wordt de kleur in mijn ooghoek nog intenser. Als eyeliner heb ik een eye pencil van Essence gebruikt. Eerder schreef hier al een review over en deze eyeliner werkt erg fijn. En als mascara natuurlijk hoe kan het ook anders de Rimmel Sexy Curve. Deze blijft voorlopig toch echt favoriet! Vinden jullie dit ook een geslaagde ooglook?

7 Comments on Make-up look Groen/geel ooglook

 1. Lara
  18 augustus 2010 at 10:44 (10 jaar ago)

  Mooi zeg, erg mooie combinatie ook :D

  Beantwoorden
 2. Vera
  18 augustus 2010 at 11:14 (10 jaar ago)

  Hele mooie kleuren! Staat je ook super leuk!

  Beantwoorden
 3. Rani
  21 augustus 2010 at 12:04 (10 jaar ago)

  Prachtig! Staat je mooi!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *