Review Catrice Multi-Colour rouge

Ik ben gek op budget make up merken en vooral natuurlijk als deze goed zijn. Uit ervaring weet ik dat Catrice hele goede producten heeft, bijv de nagellakjes.Vandaag een review over de Catrice Multi colour blush. De Catrice blush heb ik gekocht bij de Kruidvat en deze viel meteen op door de vier kleuren in het doosje.

De blush zit in een vierkant doosje en bestaat uit vier verschillende kleuren. Een witte kleur, licht roze, beige/oranje en een licht bruine kleur. Er zit een lichte shimmering in en dit ziet er mooi uit. Wanneer je de kwast er door heen haalt krijg je de vier kleuren door elkaar heen en dit geeft een hele licht roze kleur. Dit is echt dé perfecte kleur voor mijn gezicht, want ik ben van mijzelf erg bleek en ik vind persoonlijk een lichte subtiele kleur het allermooist. Je moet wel voldoende aan je kwast doen want anders is het wel heel subtiel en het is natuurlijk wel de bedoeling dat je de kleur ziet.

Als ik een blush op doe heb ik ook altijd een foundation op. Eerst een vloeibare gemengd met een dagcreme met daar overheen wat poeder. De blush heeft dus als ondergrond poeder en wanneer je het aan hebt gebracht, geeft het een subtiele kleur en shimmering. Vaak vind ik glitters niet zo mooi in een blush maar bij deze van Catrice is dat juist erg mooi. De lichte witte kleur gebruik ik ook wel eens als high lighter voor boven de blusher om mijn gezicht wat meer shape te geven. Gisteravond heb ik de blush rond zeven uur op gedaan en vier uur later is de blush vervaagd. Het zit er niet meer zo mooi op als eerst maar je ziet nog wel glittertjes en een heel klein beetje kleur. Het is dus wel aan te raden bij het dragen van deze blush, de blush mee te nemen zodat je het af en toe kan bijwerken.

Ondanks dat het niet de hele avond blijft zitten vind ik het toch een goede blush. De kleur is erg mooi en de shimmer past er goed bij. De prijzen van Catrice zijn erg betaalbaar en deze blush dus ook. Voor de Catrice Multi colour betaal je rond de drie Euro en ik vind dit een goede prijs en kwaliteit verhouding. Deze multi-colour rouge is verkrijgbaar in twee verschillende kleur samenstellingen ik heb de Riviera Rosa en je hebt ook nog de kleur Pacific Beauty en dit is meer een bronzer. Hier nog een foto:

74 Comments on Review Catrice Multi-Colour rouge

  1. Teddy
    29 juli 2010 at 19:56 (12 jaar ago)

    Ik heb deze zelf ook en het is handige blusher voor bijv in je tas of onderweg!

  2. Evelien
    17 november 2010 at 20:53 (12 jaar ago)

    Ik heb ‘m ook, vind hem wel mooi, maar blijft idd niet erg lang zitten!