Mijn nieuwe nagellakjes!

De nagellak hype heeft ook mij bereikt en ik ben echt verliefd geworden op het goedje. Het liefst heb ik elke dag een ander kleurtje op zowel mijn teen als vinger nagels. Mijn favoriete kleuren zijn toch wel roze en hoe kan het anders de ‘Sold out forever’ kleur van Catrice. Ik heb de kleur eindelijk weten te bemachtigen, dankzij mijn moeder! En ik heb ook meteen nog wat flesjes ingeslagen voor de aankomende winactie, maar dat is nog even geheim! Ik ben benieuwd wat jullie favoriete kleur(en) is…

(Van links naar rechts: From dusk to dawn, Just married, Sold out forever, The pinker the better)

(Van link naar rechts: Jade green, Coral Polish, Tea Rose, Petite Polish)

De nagellakjes zijn van Catrice en Eyeko. Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Eyoko kun je bestellen op Eyeko.com en het fijne is je betaald geen verzendkosten. Een review volgt nog!

3 Comments on Mijn nieuwe nagellakjes!

 1. SB
  9 juli 2010 at 17:27 (10 jaar ago)

  Just married!
  Ik heb m zelf ook.

  Beantwoorden
 2. Gordon Kirschenmann
  11 augustus 2020 at 05:15 (6 uren ago)

  I simply want to say I am just very new to blogging and site-building and actually loved this page. Very likely I’m want to bookmark your blog . You certainly have beneficial article content. Kudos for sharing your website.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *